Press "Enter" to skip to content

A murit Părintele Petru Vamvulescu, ucenicul Părintelui Arsenie Boca

S-a stins din viață părintele Petru Vamvulescu, ucenicul Părintelui Arsenie Boca. Părintele Petru Vamvulescu a fost ucenicul lui Arsenie Boca timp de 20 de ani.

S-a stins din viață părintele Petru Vamvulescu ucenicul Părintelui Arsenie Boca. Părintele Petru Vamvulescu a fost ucenicul lui Arsenie Boca timp de 20 de ani.

Părintele Petru Vamvulescu, ucenicul Părintelui Arsenie Boca, a trecut la cele veșnice.

Glasulcetății.ro scrie că duhovnicul era bun și blând, un prieten al Maicii Domnului, pe care părintele o iubea atât de mult încât cel mai adesea putea fi văzut ținând-o în brațe ca pe o tainică îmbrățișare.

Ucenicul ”Sfântului Ardealului”, Părintele Petru Vamvulescu a plecat să slujească Liturghia în Ceruri, continuând mijlocirea înaintea lui Dumnezeu.

Credincioșii spun că Părintele Vamvulescu era o binecuvântare

Părintele Petru Vamvulescu era nelipsit de la Parastasele de dincoace de 1989, din 28 noiembrie, din Poienița Prislopului.

Era omul lui Dumnezeu și, spun credincioșii, era o binecuvântare că încă exista printre noi.

Credincioșii spun că, o astfel de binecuvântare, ultimă binecuvântare, cu bucurie și emoție, aveam să o primim nu de mult, într-un binecuvântat 21 ianuarie 2024, când Paraclisul Facultății de Teologie „Ilarion V. Felea” din Arad și-a serbat hramul ”Sf. Maxim Mărturisitorul” în prezența Ierarhilor arădeni.

Din nefericire, calea Părintelui Petru Vamvulescu în această lume s-a încheiat, acum, va veghea din Ceruri și va ocroti pe cei slabi de înger.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page