Press "Enter" to skip to content

A născut gemeni perfect sănătoși, iar vestea a bucurat întreaga familie. Când a citit însă ce scria pe fișa lor medicală a amuțit

Gemenii sunt o bucurie dublă pentru cuplurile care își doresc un copil. Venirea lor pe lumea este o binecuvântare pentru părinții care vor mai mulți copii.

Practic este o singură sarcină cu doi bebeluși identici. De cele mai multe ori gemenii au aceeași dată de naștere, dar sunt cazuri rare în care se nasc în zile, luni și ani diferiți.

Ei sunt gemenii cu date de naștere diferite

O pereche de gemeni din California au apărut pe lume la 15 minute distanță unul față de celălalt și au date de naștere diferite. Cazul lui Aylin Yolanda Trujillo și a fratele ei Alfredo Antonio Trujillo a făcut înconjurul lumii.

Cei doi frați gemeni s-au născut de Revelion, înainte și după miezul nopții, astfel încât datelor lor de naștere sunt 31 decembrie 2021 și 1 ianuarie 2022. Primul care a venit pe lume a fost băiețelul care s-a născut la 23.45. 15 minute mai târziu avea să apară și surioara lui Alfredo care s-a născut la 00.00.

Așa se face că cei doi frați gemeni sunt născuți în zile, luni și ani diferiți. Reprezentanții clinicii unde au fost născuți cei doi bebeluși au postat pe Twitter un mesaj prin care îi sărbătorește copii:

La miezul nopții, Natividad a întâmpinat-o pe Aylin Yolanda Trujillo, primul copil din 2022 din această zonă! Fratele ei geamăn, Alfredo Antonio Trujillo, s-a născut cu 15 minute mai devreme, la 23:45, vineri, 31 decembrie, ceea ce înseamnă că zilele lor de naștere sunt în zile, luni și ani diferiți, au transmis reprezentanții Centrului Medical Natividad din Salinas, California.

Gemeni născuți la cinci zile distanță unul de celălalt

Gemenii cu zile de naștere diferite sunt rari, iar șansa ca ei să se nască în ani diferiți este de una la două milioane. Un astfel de caz vine din Minnesota, unde doi copii gemeni s-au născut la cinci zile distanță unul de celălalt. O femeie care trebuia să nască în luna mai a adus pe lume fetița, iar medicii i-au transmis că băiețelul nu vrea să-și facă apariția și că trebuie să mai aibă răbdare.

Medicii nu au vrut să forțele lucrurile și au așteptat ca celălalt bebeluș să dea semne că vrea să apară pe lume. După cinci zile, copilul a fost pregătit să vină pe lume. El s-a născut la început de martie, iar surioara lui la sfârșit de februarie.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page