Press "Enter" to skip to content

A sabotat-o soția lui Patrick Mouratoglou pe Simona Halep? Scenariu șocant în cazul suspendării pentru dopaj: „E clar că e vina staff-ului!”

Suspendarea Simonei Halep, pe o perioadă de patru ani, a adus tot felul de variante în prim plan, privind (ne) vinovăția jucătoerei noastre.

Ionel Dănciulescu (46 de ani) crede că Halep n-ar fi luat sub nicio formă suplimentul știind că acesta conține roxadustat.

Mai mult, legendarul atacant nu ar exclude nici ca cei din staff-ul Simonei sau persoane de pe lângă să îi fi recomandat cu bună știință suplimentul Keto MCT.

„Medicamentele astea cine i le-a recomandat? Echipa lui Mouratoglou, nu? Nu știu, e cusută așa, cu ață albă, nu știu de ce văd eu lucrurile în altă direcție. E clar că e vina staff-ului, să n-o fi făcut intenționat staff-ul respectiv, nu știu.

Mă întreb și eu. Pot să-mi pun și eu întrebare, nu? Sau poate a vorbit soția lui Mouratoglou cu staff-ul medical. Bineînțeles, de ce nu? (n.r. o înscenare). Nu cred că Simona ar fi luat ea intenționat substanța respectivă”, a spus Dănciulescu la Digisport.

Anul trecut, soția tehnicianului francez, Ada Obilu, ar pus anul trecut piciorul în prag cu relația cu Mouratoglou. Frumoasa mulatră a vrut s-o alunge pe Simona de lângă antrenor pentru a evita orice posibilă legătură, mai ales că Halep era liberă după despărțirea de Toni Iuruc.

Ada Obilu le-ar fi spus prietenelor că va face tot posibilul ca Simona Halep să nu mai fie în preajma lui Patrick Mouratoglou nici pe terenurile de tenis, scria cancan.

„D-abia aștept să dau ochii cu ea! Am să-i spun. Poate să facă ea ce vrea, dar nu va mai continua mult timp nici colaborarea pe partea de tenis. Am să mă ocup eu de asta”, ar fi spus Ada Obilu, conform sursei citate.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page