Press "Enter" to skip to content

Abia acum s-a aflat! Unde este internat, de fapt, Alexandru Arșinel

Alexandru Arșinel trăiește cea mai grea perioadă a vieții sale. Deși nu este pentru prima dată când are probleme de sănătate, este pentru prima dată când se simte atât de rău. Vârsta și-a pus serios amprenta lui, iar complicațiile nu au ezitat să apară. Cât despre căminul de bătrâni la care este internat, adevărul a ieșit abia acum la iveală.

Arșinel, internat într-un azil de lux

Alexandru Arșinel are probleme grave de sănătate de ani buni, dar acestea s-au complicat în ultima vreme. Maestrul nu a mai fost văzut în public de ceva timp, iar starea lui s-a agravat de ceva timp. Are nevoie permanentă de supraveghere și nu mai are deloc stabilitate, asa cum zic apropiații.

„Este internat, însă nu este vorba despre starea de sănătate, este vorba de niște escare, pe care le are pe călcâie și l-am internat pentru a se vindeca mai bine decât l-am îngrijit noi acasă. Nu se poate deplasa!  Este într-un cămin de vârstnici. Se simte ca la 83 de ani! Au început să se vindece”, a declarat acum ceva timp Cristian Arșinel.

Alexandru Arșinel a fost internat de către fiul său la un azil de lux, după ce a realizat că nu se mai poate descurca deloc singur, având în vedere că și soția lui este grav bolnavă si imobilizată la pat. Mulți i-au criticat alegerea lui Cristian, dar acesta i-a asigurat că a fost cea mai bună decizie, având nevoie de îngrijire de specialitate 24/24.

Cât plătește Arșinel pentru o lună de recuperare

Clinica specializată ar fi situată în Otopeni, pe malul lacului Snagov. Conform Click!, Alexandru Arşinel are parte de condiții de lux acolo unde se află de o lună, după ce ar fi avut o cădere psihică: are asistente și personal medical specializat non-stop, cameră privată, saună,  piscină și chiar jacuzzi!

Costurile nu sunt deloc mici pentru a avea astfel de condiții. Mai exact, pentru a fi supravegheat mereu și pentru a beneficia de îngrijire specială, fiul lui Arșinel scoate din buzunar 3700 de lei.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page