Press "Enter" to skip to content

Acces Direct. Mirela Vaida, șocată de filmarea cu spiritul tatălui Ralucăi Podea în casă, după moarte: ”Uite, mi s-a făcut pielea de găină. Nu cred…”

Mirela Vaida a fost șocată să vadă filmarea cu sufletul tatălui Ralucăi Podea în dormitorul în care acesta a stat până a-și da duhul. Prezentatoarea Acces Direct susține că nu-i vine să creadă așa ceva, dar cu toate astea e cât se poate de adevărat.

  • Raluca Podea și-a pierdut tatăl în urmă cu trei săptămâni
  • A înregistrat momentul în care se vede sufletul tatălui său, după deces

Tatăl Ralucăi Podea a murit în urmă cu aproape trei săptămâni, iar vedeta trece prin momente extrem de grele. Astăzi a fost prezentă la Acces Direct, acolo unde a vorbit despre fenomenele paranormale de după înmormântarea părintelui.

Mirela Vaida a fost șocată să vadă filmarea cu spiritul tatălui Ralucăi Podea

Ea a spus că pusese o cameră web în dormitorul tatălui pentru a vedea ce face, iar după înmormântare camera a rămas în continuare activă. La un moment dat senzorul de mișcare s-a declanșat și a fost înregistrată clipa în care se vede un abur, o mișcare în dormitor. Raluca Podea susține că spiritul părintelui s-a întors.

Mirela Vaida a vizualizat și ea imaginile de pe camera de supraveghere, iar prezentatoarea de la Acces Direct a fost șocată să vadă ce s-a întâmplat. Ea susține că i s-a făcut pielea de găină și nu-i vine să creadă că așa ceva e cât se poate de adevărat.

”Eu sunt mai slabă de înger. Se vede spiritul. Deci, uite cum mi s-a făcut pielea. Nu cred…” a spus Mirela Vaida șocată de ce s-a întâmplat.

Raluca Podea suferă mult după moartea părintelui ei

Raluca Podea mărturisește că suferă foarte tare după moartea tatălui ei, iar fiul vedetei e, de asemenea, extrem de afectat. Ea a precizat că nu-i vine să creadă că tatăl ei a plecat atât de repede dintre noi și susține că în continuare îl simte lângă ea, chiar dacă fizic nu mai e.

Ea spune că și-a văzut părintele înainte de moarte, cu doar câteva ore, atunci când bărbatul i-a cerut să roagă personalul medical să vină să-l schimbe. Din păcate, au fost ultimele clipe când l-a mai auzit, căci ulterior a intrat în comă și a decedat la scurt timp. VIDEO AICI

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page