Press "Enter" to skip to content

Actrița Shannen Doherty continuă lupta împotriva cancerului în stadiu terminal

Shannen Doherty, actrița din celebrul serial „Beverly Hills, 90210”, a împlinit pe 12 aprilie 50 de ani. Deși a parcurs un drum dificil, luptând cu boala și acceptând schimbările corpului, actrița rămâne o luptătoare și o sursă de inspirație pentru mulți.

Diagnosticul de cancer i-a schimbat planurile de a avea copii

După ce a fost diagnosticată cu cancer de sân în 2015, Shannen Doherty a luptat împotriva bolii cu putere și a reușit să intre în remisie în 2017. Cu toate acestea, boala a revenit în 2020, de data aceasta în stadiu terminal. Într-un interviu pentru revista Elle, actrița a declarat că nu își va permite să piardă speranța și să lase cancerul să câștige.

Cu toate acestea, boala a impus și unele decizii cu greutate, printre care și aceea dacă va avea sau nu copii. Schimbările hormonale produse de tratamentele împotriva cancerului au dus la instalarea menopauzei instantanee, ceea ce a făcut imposibilă conceperea unui copil.

Shannen Doherty își acceptă diagnosticul cu realism și optimism.

Actrița a acceptat însă cu realism și optimism diagnosticul crunt primit și învață să trăiască cu schimbările constante prin care trece corpul ei. Într-un interviu din 2019 pentru revista Health, Doherty a făcut dureroasa mărturisire: „Schimbările hormonale prin care am trecut mi-au aruncat corpul în menopauză instantaneu”.

Boala nu a învins-o pe Shannen Doherty

Cu toate acestea, Shannen Doherty rămâne o luptătoare și o sursă de inspirație pentru mulți. Actrița continuă să lupte cu grație și optimism împotriva bolii și să le ofere celorlalți speranța că pot învinge orice obstacol.

În prezent, Shannen Doherty se concentrează pe a trăi fiecare zi la maximum și pe a se bucura de ceea ce are, în loc să își facă griji pentru ceea ce nu poate avea. Pe 12 aprilie, actrița a împlinit 50 de ani, o vârstă care ar putea fi considerată un motiv de sărbătoare pentru mulți, dar pentru ea este simbolul unei lupte continue și al optimismului de care dă dovadă.

În concluzie, Shannen Doherty este o luptătoare care a învins cancerul o dată și care își continuă lupta cu grație și optimism. Chiar dacă boala a impus anumite renunțări și schimbări în viața ei, actrița rămâne o sursă de inspirație pentru toți cei care trec prin momente dificile și dovedește că speranța și optimismul pot învinge orice obstacol.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page