Press "Enter" to skip to content

Adela a lăsat un mesaj de adio sfâșietor pentru soțul ei! Ce i-a scris înainte de gestul extrem

Noi detalii dureroase în cazul tragediei de la Strehaia, unde Adela, o polițistă de numai 25 de ani, s-a sinucis cu pistolul din dotare, în gara localității.

Femeia a lăsat un mesaj de adio sfâșietor pentru soțul ei.

Se pare că tânăra ar fi suferit de o depresie severă și chiar soțul ei a insistat să meargă la psiholog. „Se simțea bolnavă, cu o durere în tot corpul”, au declarat prietenii fetei, pentru observatornews.ro.

Partenerul de viață al Adelei este devastat de moartea soției sale.

„Adela era într-o depresie adâncă de aproximativ 3 săptămâni… toată familia știa asta și au fost în permanență discuții cu ea. Se simțea bolnavă, cu o durere în tot corpul”, a spus un prieten de-al Adelei.

Adela a refuzat ajutorul celor din jur, deși avea nevoie de un specialist.

Ea a mers doar la un neurolog, deoarece avea dureri de cap, deși i se recomanda un psiholog / psihiatru.

„Sorin (n.r. soțul Adelei) a discutat non stop despre asta cu ea (chiar stabiliserăm împreună cu alți prieteni sa ne viziteze într-un weekend la București). Sorin a încercat să meargă cu ea la un psiholog/psihiatru, însă a refuzat categoric. Ieri au fost la un neurolog (pentru că acuza dureri de cap)”, a mai declarat apropiatul Adelei.

Mesaj de adio pentru Sorin: I-a scris că-l iubește, că îi pare rău pentru ce va face

Soțul femeii este devastat și a simțit, cumva, că urmează să se întâmple o tragedie. El a primit un mesaj de adio în care era rugat „să o ierte”.

„În această dimineață, Adela i-a trimis un mesaj de adio lui Sorin spunându-i că îl iubește și că îl roagă să o ierte pentru ce va face, însă nu vede alta ieșire din depresie. Sorin a sunat-o imediat înapoi, însă Adela își închisese telefonul. După aceea Sorin l-a sunat pe șeful Adelei și l-a rugat să verifice unde se afla Adela. Nu a fost nicio discuție telefonică cu Sorin înainte”, a spus prietenul Adelei.

Acesta dă vina și pe Poliția Română, care nu a investit în cursuri de specialitate. „Problema e una acută…”, a declarat, printre rânduri, apropiatul fetei care s-a sinucis.

Adela, o viață aparent perfectă

La prima vedere, Adela avea o viață perfectă și de abia se căsătorise.

Din păcate, miercuri dimineață, Adela s-a îndreptat spre baia gării din Strehaia, unde a comis gestul sinucigaș. În ciuda manevrelor de resuscitare, care au durat 45 de minute, tânăra a murit.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page