Press "Enter" to skip to content

Adela Popescu revine pe micile ecrane. La ce televiziune va apărea blondina: „Trebuie să fii la dispoziția oamenilor”

Adela Popescu revine pe micile ecrane. În trecut, a decis să renunțe la televiziune pentru a petrece mai mult timp alături de familie, dar iată că s-a răzgândit. Vrea să apară din nou la TV, iar de această dată este posibil să își surprindă publicul.

Adela Popescu revine pe micile ecrane. Televiziunea a ținut-o departe pe vedetă de familia frumoasă pe care o are, așa că atunci când terminat filmările pentru show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, a decis să ia o pauză. Acum, este decisă să apară din nou la TV.

Adela Popescu revine pe micile ecrane

Surpriză sau nu, Adela Popescu rămâne fidelă Pro TV-ului, recent a discutat cu șefii despre revenirea sa pe micul ecran. Momentan, nu se știe dacă va apărea într-un serial sau va prezenta o emisiune. La ambele se pricepe foarte bine, iar fanii o așteaptă cu mare interes.

În principiu da, tot la PRO TV (n.red. se întoarce). Am discutat și pentru niște seriale, dar cred că divertisment va rămâne. Eu știu foarte bine (n.red. implică multe ore de filmare). Dacă îmi spui acum: «Uite, o să facem un program foarte clar!» Ok, nu-mi spune că știu.

Serialul înseamnă o echipă de mulți oameni și tu nu poți să-ți impui programul, că nu e drept. Trebuie să fii la dispoziția oamenilor, adică de când ai început și până s-a sfârșit proiectul trebuie să fii disponibil oricând și încă nu pot să fac asta.”, a declarat Adela Popescu, potrivit Playtech.ro.

Vedeta este conștientă de munca pe care trebuie să o depui atunci când faci parte din echipa unui serial. Timp de 12 ani, Adela Popescu a fost implicată în proiecte, unde a fost nevoită să muncească foarte mult.

Am început să muncesc zi lumină că așa cu muzica era plăcere și bucurie, dar m-am angajat la Prima la «În familie» și filmam mult, apoi a urmat o mică pauză și am intrat la «Numai iubirea» și la «Numai iubirea» se muncea zi lumină pur și simplu, adică nu existau pauze, nu existau vacanțe, nu exista nimic.

Și din proiect în alt proiect în alt proiect, pentru că oamenii deja ne iubeau, își doreau să ne revadă, fenomenul ăsta lua amploare din ce în ce mai mult și nu voiai să te oprești și poveștile erau frumoase și îți plăcea și până am ajuns într-un moment în care nu se mai putea efectiv.”, a adăugat Adela Popescu.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page