Press "Enter" to skip to content

Adriana Bahmuțeanu, atac dur la adresa la Dorian Popa, după ce a fost prins drogat la volan: „Rușine! Astfel de papițoi…”

Adriana Bahmuțeanu a răbufnit pe contul ei personal de Instagram, după ce Dorian Popa a fost prins drogat la volan. Adriana Bahmuțeanu i-a adresat cuvinte dure și susține că vlogger-ul influențează mulți tineri, dar și că a participat la mai multe campanii de prevenire a drogurilor, astfel că nu trebuia să recurgă la un asemenea gest . Iată cum l-a atacat vedeta!

  • Adriana Bahmuțeanu a răbufnit la adresa lui Dorian Popa!
  • Iată ce a transmis vedeta!

Pe data de 27 octombrie, Dorian Popa a fost oprit de autorități și a fost testat cu aparatul drugtest. Vlogger-ul a ieșit pozitiv la canabis, astfel că i-a fost suspendat permisul de conducere și i s-a deschis dosar penal.

Cum l-a atacat Adriana Bahmuțeanu pe Dorian Popa, după ce acesta a fost prins drogat la volan

Adriana Bahmuțeanu i-a adresat cuvinte dure lui Dorian Popa, după ce acesta a fost prins drogat la volan. Adriana Bahmuțeanu susține că artistul a participat la mai multe campanii de prevenire a drogurilor și îl acuză că a luat o grămadă de bani de la stat. Adriana Bahmuțeanu este revoltată ;i a mărturisit că vlogger-ul influențează o generație întreagă prin faptele lui.

”Încă un dro&%lău cu fițe a fost demascat! Dorian Popa a fost prins în chiloți și halat la volan, după ce consumase substanțe interzise. Astfel de papițoi ar trebui să dispară definitiv din atenția media! Rușine! (…)

A participat la mai multe campanii de prevenire a drogurilor, a luat o grămadă de bani de la stat, și mai mult decât atât se jura pe Dumnezeu că el niciodată nu a pus gura sau nasul pe vreo substanță. Ei bine, nasul lui a devenit de Pinocchio, pentru că așa cum minte Dorian Popa și mai grav că influențează o generație întreagă.”, este mesajul transmis de Adriana Bahmuțeanu pe contul ei personal de Instagram.

Ce spunea Dorian Popa despre persoanele care au vicii

În cadrul unui podcast, Dorian Popa a vorbit despre viciile care au distrus cariere, iar artistul a precizat că nu ar face niciodată acest lucru, deoarece s-ar jigni. Dorian Popa susține că a fost încredințat cu multe lucruri bune și nu ar vrea să își distrugă succesul.

”Domeniul media are parte de foarte multe vicii și am văzut foarte multe nume mari ratându-și cariere, am văzut foarte multe lucruri care m-au zguduit și atunci am zis hai să nu fiu și eu doar un altul care se înscrie în același tipar.

Cred că sunt lucruri pe care Dumnezeu le-a ales pentru mine. Eu cred că ține si de tine ca și om, dar ține de cum te-a dat Dumnezeu. Altfel… la mine totul s-a rezumat la succes. Mi-a dat Dumnezeu un diamant și eu să-l arunc ca prostu` singur în noroi. N-ar fi păcat…? M-aș jigni pe mine, pe Dumnezeu, pe maică-mea… o serie întreagă de jigniri.”, a declarat vloggerul în podcastul realizat de Ilinca Vandici.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page