Press "Enter" to skip to content

Agresiune brutală asupra Loredanei, fată criminală din Mangalia care și-a ucis prietena cea mai bună.

După ce a fost arestată pentru uciderea celei mai bune prietene a ei, Loredana, o fată în vârstă de 18 ani din Mangalia, a devenit victimă a unei agresiuni brutale în închisoare. Aceasta se afla în izolare..

Potrivit surselor din anturajul Alinei, fata ucisă, Loredana a fost atacată de către alte deținute în curtea penitenciarului, în timpul unei altercații. Incidentul a avut loc într-o zi în care deținuții erau în recreere în curtea închisorii. Sursele indică faptul că motivele exacte ale atacului nu sunt clare, dar se presupune că acesta ar putea fi legat de notorietatea cazului și de faptul că Loredana era considerată vinovată pentru uciderea prietenei sale.

Se spune că Loredana a suferit răni minore, inclusiv zgârieturi și vânătăi, ca urmare a agresiunii. Ea a fost imediat transportată la infirmeria închisorii pentru îngrijiri medicale, iar ulterior a fost transferată la un spital local pentru investigații mai detaliate. Starea ei actuală este stabilă.

Această agresiune a adăugat un nou nivel de tragism și complexitate cazului Loredanei, care și-a ucis prietena cea mai bună intr-un hotel de la malul mării..

În timp ce ancheta privind cazul crimei continuă, autoritățile se concentrează acum și pe investigarea agresiunii din închisoare și pe identificarea persoanelor implicate în incident.

Stirea nu a fost CONFIRMATĂ de autoritați, informația fiind dată de apropiații Alinei, fata ucisă.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page