Press "Enter" to skip to content

Ai folosit greșit sertarul de sub cuptor, toată viața. Ce trebuie să ții în el, de fapt

Un videoclip în care un tânăr explică la ce se folosește, de fapt, sertarul de la aragaz, a devenit viral printre internauți. A adunat mii de vizualizări și mulți oameni au realizat că au folosit greșit toată viața acest compartiment. Cu siguranță aragazul tău are în partea de jos un sertar, dacă nu l-ai observat până acum, iată la ce folosește el.

Pentru ce e sertarul de la aragaz, de fapt

Un internaut a fost atât de încântat când a descoperit la ce folosește sertarul de la aragaz, încât a ținut să împărtășească cu toată lumea acest lucru. De fapt, postarea a devenit virală, spre surprinderea lui. 

Mulți dintre cei care știu despre sertarul de la aragaz îl folosesc pentru a depozita tăvi. Însă nu acesta este rolul acestui spațiu. 

De fapt, acolo se depozitează tăvile cu mâncare pentru ca aceasta să rămână caldă până când termini de gătit toate preparatele sau până când ești gata să servești masa. 

Căldura cuptorului se emană și în spațiul de dedesubt, astfel încât mâncarea rămâne caldă după ce ai scos-o din cuptor.

Tot ce trebuie să faci este să ții cuptorul pornit și să lași mâncarea în tavă în serialul de dedesubt.

Cum trebuie folosit

Este posibil să observi un mesaj tipărit în interiorul sertarului sau într-un fel de manual al aragazului, care spune ceva de genul acesta: 

„Sertarul de încălzire este conceput pentru a menține alimentele calde la temperatura de servire. Întotdeauna începeți cu alimente fierbinți. 

Alimentele reci sau la temperatura camerei nu pot fi încălzite, încălzite sau gătite în sertarul de încălzire. Bacteriile se vor dezvolta foarte rapid în alimentele care se află între 40 și 140 de grade Celsius.”

Poate din cauză că este situat atât de aproape de pământ sau poate pentru că este un loc perfect pentru depozitarea tigaiilor nefolosite, dar pentru mulți este o noutate. Este soluția ideală pentru a face față invitaților la cină care întârzie.

 

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page