Press "Enter" to skip to content

Alexandru Ciucu a făcut anunțul despre împăcarea cu Alina Sorescu: „Mi se pare normal să se întâmple asta”

Alexandru Ciucu a făcut anunțul despre împăcarea cu Alina Sorescu. Cei doi nu mai formează un cuplu, au divorțat în urmă cu doi ani, însă, se luptă în continuare pentru custodia celor două fiice. Recent, creatorul de modă a vorbit despre Raisa și Carolina, dezvăluind că face tot posibilul să nu le afecteze situația prin care trece familia lor.

Alexandru Ciucu a făcut anunțul despre împăcarea cu Alina Sorescu. Cei doi au decis de comun acord să renunțe la orgolii atunci când vine vorba despre cele mici și, bineînțeles, să fie prezenți amândoi la evenimente importante din viața fetelor.

Alexandru Ciucu a făcut anunțul despre împăcarea cu Alina Sorescu

Designerul a declarat că petrece două weekenduri pe lună cu fetele, însă și-ar dori mai mult. De asemenea, este alături de ele la evenimente importante, cum ar fi zilele de naștere și alte sărbători.

Sunt bine, sănătoase, asta e cel mai important! Sper că am trecut de perioada de gripe, deși zona de primăvară este destul de dubioasă din punct de vedere al răcelilor luate de la școală. Sperăm că au destui anticorpi acum și nu o să mai fie așa dese.

Nu știu dacă momentul prin care trecem acum, ca familie, este neapărat de succes, nu mă refer la profesiile noastre, dar, ca familie, mi se pare un moment destul de dificil. Fetele sunt încă mici ca să perceapă lucrurile acestea, într-adevăr, aici mă refer la ele și la colegii lor.

Nu cred că încă sunt la vârsta la care fetele să bârfească între ele! Acesta este, sper, un lucru bun. Atunci când vor ajunge la vârsta respectivă, sper ca lucrurile deja să fie clare și înțelese!

A fost ziua Carolinei în 12 ianuarie, am fost alături de ea ca în fiecare an! Sunt alături de Carolina și Raisa la zilele de naștere, onomastice, de 1 iunie, la începerea școlii, la serbări, la evenimente legate de școală, cum a fost de 1 martie. Suntem prezenți amândoi! Mi se pare normal să se întâmple asta”, a declarat Alexandru Ciucu pentru Ego.ro.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page