Press "Enter" to skip to content

Alimentele interzise după 44 de ani. Vlad Ciurea spune că e musai să se renunțe la ele

Alimentele interzise după 44 de ani. Se știe deja că odată cu înaintarea în vârstă, metabolismul încetinește, iar specialiștii atrag atenția asupra acestui aspect. Medicul Ciurea vorbește despre alimentele pe care să nu le mai mănânci dacă ai trecut de 40 de ani.

Alimentele interzise după 44 de ani. Pe măsură ce îmbătrânim, metabolismul încetinește și începem să pierdem masă musculară. Nivelul hormonilor se schimbă puțin, făcându-ne mai predispuși la creșterea în greutate.

Din fericire, există lucruri pe care le putem face pentru a ne crește capacitățile de ardere a grăsimilor și metode pentru a ne stabiliza energia și pentru a minimiza riscul de îmbolnăvire. Este momentul în care consumul de alimente bogate în antioxidanți ne poate ajuta să reducem foamea și poftele.

Alimentele interzise după 44 de ani

Alimentele care nu trebuie să ne lipsească de pe masă sunt ciocolata neagră, somonul, fructele de pădure vibrante și multe altele. Potrivit medicului Vlad Ciurea, există și alimente pe care să nu le mai mănânci, mai ales după 44 de ani. Acesta spune că „Cârnatul trebuie scos, cârnatul gras și mititei” ar trebui scoși din alimentație, mai ales după această vârstă.

Carnea și produsele din carne sunt deosebit de interesante în ceea ce privește controlul apetitului și al greutății, deoarece acestea conțin o proporție mare de proteine. Din punct de vedere nutrițional, spun specialiștii, cârnații nu contribuie în mod normal la o dietă sănătoasă.

Aceste produse conțin până la 20-25 g de grăsime la 100 g, ceea ce duce la o densitate energetică foarte mare. Conținutul de energie este adesea asociat cu gustul produsului, iar conținutul de grăsime contribuie la o anumită senzație în gură.

Vlad Ciurea mai precizează faptul că nici cartofii prăjiți nu ar mai trebui consumați, susține că a renunțat la ei de mai bine de zece ani: ”Cred că de 10 ani nu am mai mâncat. Cartoful, în general, îl îndepărtez. Știu că acest carbohidrat nu favorizează sub nicio formă activitatea cerebrală”.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page