Press "Enter" to skip to content

Alin Oprea și Medana, nuntă de sute de mii de euro! Lux și opulență la cele mai înalte cote! Mireasa a arătat ca o regină

Alin Oprea și Medana s-au căsătorit religios vineri, 15 septembrie, și au făcut o nuntă extravagantă la un local din Otopeni! Imaginile de la eveniment sunt spectaculoase, iar mireasa, care a arătat ca o regină, a atras toate privirile.

După un divorț cu scandal, Alin Oprea, deja căsătorit cu acte, a devenit mire și în fața lui Dumnezeu, alături de aleasa sa, Medana.

Despre nunta lui Alin cu Medana se va vorbi mult și bine, căci numai artiștii de la petrecere au fost peste 20 la număr. Dacă ar fi să adunăm onorariile celor peste 20 de artiști care au cântat în noaptea nunții lui Alin Oprea, ajungem lejer, la un calcul simplu, la fabuloasa sumă de 100.000 de euro.

Nu mai vorbim despre închirierea localului și restul costurilor: mâncare, decorațiuni, costumații. Decorat cu artificii și cu ghirlande de beculețe, tortul a fost de poveste, iar urcat pe postament a avut peste 2 metri, așa că mirele s-a urcat pe un scaun pentru a-l putea tăia

Prezentarea tortului a fost făcută la piscină, cu elemente de pirotehnie specială. Au venit două torturi enorme, pe dreapta și pe stânga, iar pe centru a apărut un tort din cer, cu o tiroliană, iluminată cu leduri, simbolizând caracterul transcendental al iubirii noastre, care vine din cer, nu de pe Pământ.Pentru asta îi mulțumim lui Nicușor Stan, patronul de la Ambasad’ Or, care a avut un aport deosebit la această nuntă de vis„, a declarat Alin Oprea pentru Click.ro.

Mireasa a schimbat mai multe ținute la petrecere, semnate Sonia Trifan, iar Alin nu a rezistat să nu o posteze pe Facebook pe aleasa lui, care a arătat ca o regină: „Binecuvântat cu cea mai frumoasă mireasă”, a scris el. Nașele, dar și invitatele, au fost de o eleganță desăvârșită. Corina Chiriac, Mirabela Dauer, Alina Sorescu, Anca Țurcașiu, Maria Dragomiroiu au atras toate privirile cu rochiile de gală.

Cine au fost nașii cuplului, 10 perechi la număr

Petrecerea a avut loc la Ambasad’Or Events, unul dintre cele mai exclusiviste localuri de la periferia Capitalei, acolo unde s-a căsătorit și Cristi Borcea cu Alina Vidican.

„Îmi doresc enorm ca nunta noastră să fie una de basm. Am ales o locație exclusivită din București, Ambasad’Or Events, pentru că mi se pare cel mai frumos și potrivit loc pentru nunta noastră, atât datorită interiorului elegant, în stil clasic, regal, cât și pentru cadrul natural spectaculos.

Meniul va fi unul de excepție, alegând cea mai sofisticată variantă: Royal Menu. Vom avea peste 500 de invitați din toată țara și chiar din străinătate, așa că am optat pentru Grand Ballroom”, declara Alin Oprea recent.

Mirii au avut nu mai puțin de 10 perechi de nași, nume sonore din showbiz și nu numai: marele psihoterapeut Menis Yousry și soția Elena, Aurelian Boiț (Marele Maestru al Ordinului Cavalerilor Templieri „Sf. Martin”) și soția Daniela, Maria Dragomiroiu și Bebe Mihu, Doinița și Ionuț Dolănescu, Sorina Pintea și Ovidiu Goga, Carmen și Ion Petrescu (Axinte), Mirela și Elvis Năsturică, Doina și Pavel Hălmăjan, Mihaela și Daniel Moldovan, Iuliana și Ninel Alexandru, scrie Click.ro.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page