Press "Enter" to skip to content

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, din nou o familie la ziua fiicei. Designerul nu s-a dus cu mâna goală la fosta soție. Imagini de la petrecerea Carolinei

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au redevenit o familie la ziua fiicei lor, Carolina. Designerul nu a lipsit de la petrecerea copilei și, cel puțin pentru câteva ore, toate animozitățile su dispărut. Alexandru Ciucu nu s-a dus cu mâna goală acasă la fetele lui și nu a uitat-o nici pe fosta soție.

Carolina, fiica cea mare a foștilor soți Alexandru Ciucu – Alina Sorescu a împlinit 10 ani pe 12 ianuarie, iar în weekend a avut parte de petreceri cu părinții și cu prietenii. Alexandru Ciucu a publicat pe Instagram poze cu buchetele de flori, cu care a mers la fiicele lui, însă oamenii l-au apostrofat că ar fi trebuit să ia flori și pentru fosta soție.

Alexandru Ciucu a mers cu flori la fosta soție, Alina Sorescu

„La mulți ani, Carolina! Împlinești azi 10 ani și îți doresc același lucru ca și acum 10 ani, când te-ai născut! Să fii sănătoasă și să strălucești în tot ceea ce vei face. Tati va fi mereu alături de tine și de Raisa și, vorba cântecului, va iubesc always for ever”, a fost mesajul designerului de ziua fiicei, după care a revenit cu o altă postare. „Azi e ziua Carolinei. Dar când ai doua fete iei doua buchete. Care buchet credeți că este preferatul Carolinei și care al Raisei?”, i-a întrebat Ciucu pe fanii virtuali, însă răspunsurile pe care le-a primit nu au fost, poate, cele așteptate.

„Un domn aduce și mamei, indiferent de sentimente!”, „Trebuia unul și mamei lor”, „Un adevărat domn ar fi luat unul si pentru mama celor doua fetițe!”, au fost doar câteva dintre reacțiile fanilor. Și iată că Ciucu a ținut cont sau poate, cine știe, îl avea deja pregătit. „Mă îndrept spre petrecerea Carolinei de 10 anișori. A sosit timpul și pentru cel de-al treilea buchet. Vă doresc tuturor La Vie en Rose!”.

Cu o zi înainte de ziua fiicei, Alina Sorescu a anunțat la TV că fostul ei soț va fi prezent, așa cum e firesc, la petrecerea Carolinei. „Au trecut zece ani, mâine Carolina face această frumoasă vârstă și o să aibă parte de o petrecere în weekend. Ele sunt la mine, îi organizez petrecerea sâmbătă, cum și-a dorit și o să fie și tatăl fetelor prezent, bineînțeles. E normal să fie așa în astfel de momente. Discuțiile noastre sunt despre programul lor în general, zilele de naștere evident că trebuie să fie împreună și așa vor fi”, a declarat Alina Sorescu, joi, 11 ianuarie, în emisiunea „La Măruță, de la PRO TV.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au custodie comună, dar nu s-au înțeles asupra programului

În luna august, Alina Sorescu a câștigat un nou proces în fața fostului soț. Până la această decizie favorabilă a instanței, artista era devastată, întrucât micuțele erau nevoite să petreacă o săptămână la mamă și una la tată. Acum, lucrurile nu mai stau așa.

„Vreau să va anunț că instanța de judecată – Curtea de Apel București – a readus echilibrul emoțional al fetițelor. Curtea a suspendat programul de vizită din hotărârea judecătorească pronunțată în martie de Judecătoria Buftea, prin care o tânără judecătoare a decis pentru fetițe un program de vizită de o săptămâna la tată și o săptămâna la mama, așa cum a cerut tatăl.

Doresc să clarific că încă de la prima hotărâre s-a stabilit domiciliul fetițelor la mamă și exercitarea în comun a autorității părintești (custodie comună). S-a interpretat greșit că acesta ar fi un proces de custodie, suspendarea de care vorbesc a fost pentru programul de vizită care nu era benefic pentru fetițe”, a scris Alina Sorescu pe Instagram.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au divorțat după aproape 12 ani de căsnicie

În luna aprilie a anului trecut, Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au decis să divorțeze, deși zvonuri despre despărțire tot apăruseră în ultimii ani. Alina Sorescu și Alex Ciucu s-au cunoscut în 2008, în culisele Cerbului de Aur, unde ea era unul dintre prezentatori.

”În 2008 eram la Cerbul de Aur. Acolo l-am cunoscut pe Alexandru. Cătălin Botezatu ne-a făcut cunoștință. El a fost nașul, dar dacă nu e însurat nu a putut să ne fie naș cu adevărat. Dar el e nașul spiritual, de fapt. Nunta am făcut-o în 2010. Ne-am cunoscut în 2008 și m-a cerut de soție fix un an mai târziu. Și la încă un an am făcut nunta”, povestea cântăreața.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu s-au logodit în Italia, la Florența, și au făcut nunta în România, pe 12 septembrie 2010, la Palatul Știrbey. A fost un eveniment grandios, desprins parcă din poveștile cu prinți și prințese. Cei doi au două fiice, Carolina (10 ani) și Raisa (7 ani).

 

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page