Press "Enter" to skip to content

Amestecul din două ingrediente care te ajută să scapi de vergeturi. Secretul pentru o piele sănătoasă

Îți dorești o piele perfectă, dar în același timp și sănătoasă? Dacă te confrunți cu vergeturile, noi venim în ajutorul tău și îți prezentăm amestecul din două ingrediente care te va ajuta să le diminuezi și să fie greu de observat. Iată care sunt pașii pe care trebuie să-i urmezi!

  • Ingredientele care te ajută să scapi de vergeturi
  • Iată care sunt pașii pe care trebuie să urmezi!

Multe femei se confruntă cu vergeturile în perioada adolescenței, dar și atunci când sunt însărcinate. Dacă te-ai săturat să folosești produsele din comerț, noi îți prezentăm amestecul din două ingrediente care te va ajuta să le diminuezi și să fie cât mai puțin vizibile.

Amestecul din două ingrediente care te ajută să scapi de vergeturi

Vergeturile apar pe piele atunci când aceasta este supusă unei întinderi excesive, iar atunci fibrele de colagen se rup, astfel că apar cicatricile pe corp. Vergeturile apar cel mai des în timpul sarcinii, însă ele pot afecta atât femeile în perioada adolescenței, cât și bărbații.

Atunci când apar vergeturile pe corp sunt de culoare roșie, însă în timpul schimbă culoarea și se fac albe. Atunci când vergeturile sunt recente acestea pot fi diminuate cu două ingrediente, dacă ele se fac albe este destul de greu să le estompezi.

Cum să scapi de vergeturi cu doar două ingrediente

Te-ai săturat de vergeturile de pe corp și vrei să scapi de ele sau să le diminuezi? Este simplu! Ai nevoie de doar două ingrediente care îți vor hidrata pielea în totalitate și te vor ajuta să o menț veșnic tânără și sănătoasă.

Pune cinci linguri din orice cremă sau loțiune de corp cu două linguri de ulei de migdale dulci. Cele două ingrediente se amestecă până când devin omogene și se aplică pe corp după baie, insistând foarte mult în zonele cu vergeturi, prin mișcări circulare.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page