Press "Enter" to skip to content

Ana Maria Ionita a rupt tacerea! Primele declaratii despre relatia de iubire cu Liviu Dragnea

Surpriza! Ana Maria Ionita a vorbit pentru prima data despre relatia pe care o are cu Liviu Dragnea, dupa ce in presa au aparut zvonuri intre ei s-ar fi infiripat o poveste de dragoste.

In urma cu cateva zile, presa a relatat ca intre Liviu Dragnea si Ana Maria Ionita ar fi inceput o poveste de dragoste. Fostul lider PSD s-a despartit in urma cu cateva luni de Irina Tanase, la putin timp dupa ce a fost eliberat din inchisoare.

Zvonurile despre o posibilă relație între frumoasa blondină Ana-Maria Ioniță și Dragnea au început atunci când tânăra a fost desemnată în funcția de președinte al filialei București, din cadrul partidului Alianța pentru Patrie, o nouă formațiune politică, înființată de Liviu Dragnea și Codrin Ștefănescu.

Ana-Maria Ioniță a oferit pentru Click.ro primele declarații despre relația cu Liviu Dragnea și ce anume a motivat-o să adere la partidul recent înființat de controversatul politician. 

„De câteva zile au apărut în presă diferite articole despre mine și domnul Liviu Dragnea. Precizez că nu este nimic adevărat din tot ce se speculează, ci este o relație strict profesională. Este un om pe care îl stimez și respect pentru tot binele pe care îl face pentru oamenii din jurul dumnealui.

Considerând că viitorul tinerilor români este în România și nu în afara granițelor ei, am decis să mă implic într-un proiect politic, Alianța Pentru Patrie, singurul partid preocupat astăzi de viitorul nostru, al tinerilor români.

Este singurul partid politic în care mă regăsesc si am o dorință de a se face dreptate. Îmi doresc o Românie mai puternică și sunt sigură că numai alături de APP, România poate intra pe un făgaș normal. Voi continua să activez în acest proiect sub coordonarea domnului Liviu Dragnea și a liderilor APP.”, a declarat Ana-Maria Ioniță, în exclusivitate pentru Click.ro.

Ana – Maria Ioniță s-a nascut in în Onești, de profesie jurist, licențiată in Drept, Facultatea de Științe Juridice și Administrative din cadrul Universității Dimitrie Cantemir din București, masterandă în Management și Administrație Publică și absolventă a cursurilor din cadrul Institutului Notarial Roman, este Președinte la Tineret APP Sector 2, iar din 30.05.2022 este Președinte la Tineret APP pe București.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page