Press "Enter" to skip to content

Anamaria este fetiţa de 12 ani ucisă şi ascunsă în canapea. Mama sa, suspectă de comiterea crimei, a fost arestată în Spania

Anamaria, în vârstă de 12 ani, este fetița ucisă în Sectorul 4. Mama sa și concubinul femeii sunt principalii suspecți ai crimei. Femeia, arestată în Spania.

Anamaria Constantin, în vârstă de 12 ani, este fetița ucisă în Capitală. Cadavrul ei a fost găsit în lada patului, într-un apartament din Sectorul 4. Copila fusese dată dispărută cu o lună în urmă, au stabilit anchetatorii.

Anamaria, fetița de 12 ani ucisă în apartamentul din Sectorul 4. Mama și concubinul ei, principalii suspecți

Marți, 6 iunie, anchetatorii au informat că trupul neînsuflețit găsit în lada unei canapele, în Sectorul 4 al Capitalei, aparţine unei fete de 12 ani. Legiștii au stabilit acest lucru după ce au comparat ADN-ul victimei cu al tatălui său.

În urmă cu câteva săptămâni, fata şi mama ei fuseseră date dispărute. Fostul soţ al femeii și tatăl biologic al copilei a anunțat că nu mai poate lua legătura cu ele. Între timp, ies la iveală detalii cutremurătoare din acest caz.

Astfel, se pare că mama fetiței și concubinul acesteia sunt principalii suspecți ai crimei. Cei doi ar fi părăsit țara încă din aprilie. Autoritățile din România au încercat în ultimele ore să ia legătura cu omologii de peste hotare pentru a-i prinde pe cei doi.

Din datele România TV, aflăm că mama fetiței a fost ridicată din Spania. Încă de la primele ore, autoritățile din România au luat legătura cu cele din Spania. Postul de știri citat scrie că femeia va fi adusă pe Aeroportul Otopeni cu o escortă.

Încă nu se cunosc informații oficiale despre concubinul femeii. Există date care spun că bărbatul ar fi recidivist, el având un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Sursa citată mai informează că mama fetiței le-ar fi declarat polițiștilor că bărbatul s-ar afla în Olanda, la muncă. În aceste condiții, oamenii legii din România ar fi luat legătura cu omologii lor olandezi.

Anamaria a avut parte de o moarte violentă: a fost ucisă prin strangulare

Alte date noi care apar din ancheta crimei din Sectorul 4 spun că fetița a fost ucisă prin strangulare. Probabil, într-un exces de furie, mama sau concubinul acesteia au comis acest gest extrem.

Moartea violentă a fetiței de 12 ani a fost confirmată, încă de luni, de magistrații de la Tribunalul București. ”Autopsia medico-legală a stabilit că moartea persoanei neidentificate, de sex femeiesc, a fost violentă”, anunța Parchetul, cu 24 de ore în urmă.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page