Press "Enter" to skip to content

Anamaria Prodan, „îmbrăcată” în aur de 24K! Pentru ce tratament a optat sexy impresara de această dată: „Sunt foarte fericită!”

Una este Anamaria Prodan! Nu este de mirare că fiecare apariție este una de-a dreptul surprinzătoare în ceea ce o privește pe vedeta din showbiz-ul românesc. Iată că, de această dată, sexy impresara s-a „îmbrăcat” în aur de 24K.

  • Anamaria Prodan, „îmbrăcată” în aur de 24K
  • La ce tratament a apelat sexy impresara de această dată

Anamaria Prodan se mândrește cu felul în care arată. La vârsta de 50 de ani, sexy impresara și-a surprins fanii de mai multe ori cu felul în care arată, asta după ce s-a filmat în timp ce renunță la machiaj.

Anamaria Prodan, „îmbrăcată” în aur de 24K

Ei bine, și cum are bani cât să trăiască luxul pe care și-l dorește, dar și pentru a arăt cât mai bine cu putință, sexy impresara s-a lăsat, de această dată, pe mâna unui salon, acolo unde aceasta și-a făcut un tratament cum nu vezi la oricine.

Mai exact, este vorba despre un tratament cu aur de 24K, fără cupru, după cum spune chiar vedeta din showbiz-ul românesc. Totodată, Anamaria Prodan a precizat că acest tratament are numeroase beneficii, printre care și hidratarea completă a pielii.

Astăzi îmi fac un tratament cu aur de 25K, fără cupru pentru fermitatea pielii, pentru hidratare, sunt foarte fericită, vreau să văd arăt final rezultatul. Vă iubesc!”, a spus Anamaria Prodan, de pe masa unde își efectuează procedura.

Cum arată bărbatul perfect în viziunea Anamariei Prodan

Chiar dacă a trecut puțin timp de când ea și omul de afaceri Flavius Nedelea au decis să o ia pe drumuri separate, Anamaria Prodan a vorbit, de curând, în exclusivitate pentru SpyNews.ro, despre cum arată bărbatul perfect in viziunea sa.

Concret, vedeta din showbiz-ul de la noi susține că viitorul iubit trebuie să fie un bărbat demn, cu capul sus, dar și puternic. Mai mult de atât, trebuie să fie potent financiar și niciodată să nu se uite la banii pe care ea îi deține și pe averea uriașă pe care o are.

Trebuie să fie un bărbat demn, mândru, puternic, potent financiar și să nu se uite la ce am eu. Trebuie să stea drept în fața societății, când intru cu el undeva să se facă liniște.”, a spus Anamaria Prodan, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page