Press "Enter" to skip to content

Anamaria Prodan, noi declarații despre divorțul de Laurențiu Reghecampf. Ce mail i-a trimis antrenorul: „Este și gelos sărăcuțul”

Anamaria Prodan a făcut noi declarații despre divorțul de Laurențiu Reghecampf. Impresara a vorbit depre împărțirea averii și despre shimburile de e-mail-uri cu antrenorul de fotbal.

Anamaria Prodan a vorbit într-un interviu pentru AntenaStars despre al doilea termen în procesul de divorț cu Laurențiu Regheampf. Impresara a declarat că va merge la proces însoțită de copiii săi, care au venit special în țară pentru a da ochii cu Laurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan a adus în discuție problema averii și susține că antrenorul de fotbal a plecat cu mașinile familiei, lăsând în urmă o singură mașină pentru care nu mai vrea să plătească rata.

Anamaria Prodan susține că Laurențiu Reghecampf i-a trimis un e-mail prin care i-a spus impresarei că nu va mai plăti rata la mașină, pretextând că ar trebui să o plătească șeicul cu care aceasta are o relație.

Ce mail a primit Anamaria Prodan de la Laurențiu Reghecampf: „Este și gelos sărăcuțul”

„El spune că a plecat de acasă fără nimic și că ne-a lăsat tot. A încurcat, ne-a luat tot, nu ne-a lăsat tot, dar o să ne luăm pe lege ceea ce ni se cuvinte și asta este. A luat toate mașinile familiei cu acte și chei, a lăsat o mașină acasă care până acum a plătit rata la ea. Ne-a anunțat pe mail că nu le mai plătește, că să o plătească șeicul meu.

Este și gelos sărăcuțul. Le va simți în curând când copiii lui vor da cu ochii de el la divorț. Au venit special în țară toți să dea cu ochii de el, că de doi ani aproape se ascunde în gaură de șarpe”, a spus Anamaria Prodan.

După ce Laurențiu Reghecampf nu s-au prezentat la primul termen din procesul de divorț, Anamaria Prodan a declarat că de data aceasta este obligat să vină.

„Păi e obligat să se prezinte, toți suntem obligați să ne prezentăm, iar noi ne prezentăm cu toată familia, cu copii cu tot pentru că vrem să-i vedem reacția și vrem să vedem în fața presei și în fața țării ce o să răspundă când copiii o să-l ia la întrebări, măcar pe holul tribunalului să răspundă cum și-a permis să facă așa ceva”, a spus Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan a declarat că va merge la Tribunal însoțită de copii:

”Eu îmi doresc să se termine ieri, acum o lună îmi doresc, mă rog de el să meargă la notar, să semneze și să dispară, dar se încăpățânească pentru că el știe ce știe. La notar când te duci trebuie să semnezi divorțul și să te înțelegi cu partajul, iar la partaj avem o mare problemă, că la partaj nu mai avem nimic. Și dacă dormeam o viață, dacă nu mă ridicam din pat 17 ani, eu trebuie să am jumătate, e foarte simplu”, a spus Anamaria Prodan.

De altfel, Anamaria Prodan a pulicat o fotografie în care apare alături de fiul său cel mic, Laurențiu Junior și de fiica sa cea mare, Sarah.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page