Press "Enter" to skip to content

Anamaria Prodan s-a fotografiat goală la piscină! Cât de bine arată sexy impresara!

Nu mai e un secret pentru nimnei faptul că Anamaria Prodan le dă clasă chiar și puștoaicelor cu silueta pe care o afișează! De curând, sexy impresara a fost surprinsă în ipostaze incendiare. S-a lăsat fotografiată goală, pe marginea piscinei.

  • Cât de bine arată Anamaria Prodan
  • Sexy impresara s-a fotografiat goală la piscină

La fiecare apariție, Anamaria Prodan reușește să impresioneze. Sexy impresara e mereu în formă, afișează o siluetă de invidiat și, fără îndoială, poate fi un adevărat exemplu pentru multe doamne și domnișoare. De curând, prin intermediul rețelelor de socializare, vedeta a făcut publică o fotografie în care apare goală, la piscină.

Anamaria Prodan s-a fotografiat goală la piscină

Pe 17 decembrie 2022, Anamaria Prodan a împlinit frumoasa vârstă de 50 de ani. Sexy impresara arată demențial și nu ezită să se lase fotografiată în ipostaze care să îi pună în valoare formele perfecte.

Recent, agenta FIFA a publicat pe rețelele sociale o fotografie în care apare goală, pe marginea piscinei. Anamaria Prodan le-a arătat fanilor ei ce siluetă impecabilă are. Imaginea a strâns rapid mii de aprecieri și sute de comentarii.

În urmă cu ceva vreme, invitată în cadrul unei emisiuni, Anamaria Prodan a vorbit despre feul în care reușește să se mențină în formă.

”Am început foarte tare să am grijă de mine. Am început să slăbesc, am început să merg la sală. Mănânc normal, puțin, regulat. Mă apropii de 50 de ani, fetele sunt mari, băieții cresc și trebuie să fie mândri copiii mei de mine.

Mănânc pește, salate, fructe de mare, câteodată carne, dar manânc foarte puțin. Când sunt acasă, merg în fiecare zi la sală”, a declarat Anamaria Prodan în cadrul unei emisiuni TV.

Cum trebuie să fie bărbatul din viața Anamariei Prodan

În urmă cu mai mult timp, în exclusivitate pentru Spynews.ro, cel mai tare site de știri mondene din România, Anamaria Prodan a vorbit despre cum trebuie să fie noul ei iubit, pentru a o cuceri și pentru a sta în dreapta lui. Pe lângă faptul că sexy impresara își dorește să aibă o relație cu un bărbat demn, cu capul sus, dar și puternic, aceasta a spus că viitorul ei partener de viață trebuie să fie și potent financiar.

„Trebuie să fie un bărbat demn, mândru, puternic, potent financiar și să nu se uite la ce am eu. Trebuie să stea drept în fața societății, când intru cu el undeva să se facă liniște”, a mărturisit ea atunci.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page