Press "Enter" to skip to content

Anamaria Prodan şi Dan Diaconescu, întâlnire la ceas de seară. Cum au fost fotografiaţi în Dubai

Anamaria Prodan şi Dan Diaconescu, întâlnire la ceas de seară. Chiar dacă se află în plin proces de divorţ cu Laurenţiu Reghecampf, impresara îşi vede în continuare de activităţile sale şi pare să fi lăsat în urmă tot scandalul pe care l-a avut cu soţul ei.

Anamaria Prodan şi Dan Diaconescu, întâlnire la ceas de seară. În ultima vreme, agentul sportiv stă tot mai mult în Dubai, acolo unde ar exista şi un bărbat arab care o curtează, însă ea aşteaptă să se pronunţe divorţul, ca să poată începe o nouă poveste de dragoste.

Anamaria Prodan şi Dan Diaconescu, întâlnire la ceas de seară

Nu este zi în care Anamaria Prodan să se întâlnească şi să se fotografieze cu câte o persoană celebră sau influentă. Recent, a apărut alături de fostul patron OTV, Dan Diaconescu, cu se întâlneşte tot mai des. Este posibil ca cei doi să dezvolte un proiect împreună, dar încă nu au dezvăluit nimic publicului.

Impresara a recunoscut că e într-o relație, după despărțirea de Laurențiu Reghecampf. Bărbatul face parte dintr-o familie regală și este de origine arabă.

Aștept să se finalizeze divorțul, iar apoi îmi voi vedea de viață, așa cum merit și cum trebuie să o fac. Nu mă voi ascunde, îmi voi asuma totul atunci când va fi momentul. Dar acum nu se pune problema, copiii mei nu vor vedea pe altcineva în casă, acum, cât sunt încă măritată legal.

Pozele acelea (cu un bărbat de origine arabă, din spate, și care au provocat suspiciuni, n. red.) sunt la birou, o prietenă mi-a făcut o poză, nici vorbă să fie de acasă, nici vorbă să fie vreun bărbat care să stea la mine în casă. Sunt foarte fericită și liniștită. Sunt mai fericită și mai relaxată ca niciodată. Sunt îndrăgostită de copiii mei, de toți cei din jurul meu, de prietenii mei”, a declarat Anamaria Prodan pentru fanatik.ro.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page