Press "Enter" to skip to content

Andra, acuzată că a greșit versurile imnului, aseară, la meciul România – Elveția . „Se vede că te-a șlefuit Costi Ioniță”

Andra a primit mai multe reproșuri că a greșit versurile imnului, aseară, la meciul România – Elveția. Alături de celebra artistă, 50.000 de oameni au cântat cu emoție și entuziasm versurile „Deșteaptă-te, române!”, iar interpretarea sa a fost impresionantă.

Prezentă pe podium, Andra Măruță a adus o emoție puternică în inimile tuturor celor prezenți pe Arena Națională și în fața televizoarelor. Se pare că artista chiar a adus noroc echipei naționale, care a câștigat meciul cu scorul de 1-0.

Andra, acuzată că a greșit versurile imnului

După ce a cântat Imnul Național, Andra a postat pe platformele de socializare despre această experiență emoționantă.

„Cântarea imnului României pe un stadion cu peste 50.000 de suporteri este o onoare imensă! Am fost o parte din cea mai puternică voce a serii, iar sentimentul de a striga împreună ‘Hai România’ este absolut extraordinar!”, a scris soția lui Cătălin Măruță pe Instagram.

Andra a precizat că s-a simțit foarte fericită că a avut ocazia să cânte imnul alături de suporteri.

„Bucuria de a cânta imnul României alături de cei mai adevărați suporteri este pur și simplu de neegalat! Împreună formăm cea mai puternică voce de susținere a echipei noastre”, a mai scris artista pe rețeaua de socializare.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page