Press "Enter" to skip to content

Andra dezvăluie motivul pentru care nu se expune în costum de baie

Andra, motivul pentru care nu pozează în costum de baie și face plajă îmbrăcată

Andra, una dintre cele mai iubite artiste din România, a stârnit mereu interesul fanilor săi pentru că nu apare în ipostaze provocatoare, în care să-și etaleze trupul. Într-un interviu recent, artista a mărturisit de ce nu a postat niciodată poze în costum de baie și de ce preferă să facă plajă îmbrăcată.

Fanii au tot întrebat-o de ce nu postează astfel de imagini, iar Andra a răspuns sincer și neașteptat. Se pare că motivul din spatele acestei decizii radicale este unul de ordin personal. Vedetei de la „Românii au talent” i se pare că trupul dezgolit este un element intim, pe care nu vrea să-l etaleze în fața publicului.

„În costum de baie nu am fotografii, nu îmi face plăcere să mă pozez în costum de baie. Cred că lucrurile astea sunt mult prea intime! Nu știu cum o să gândesc peste un an, dar acum nu îmi place“, a declarat Andra, conform ziareonline.com.

În timp ce mulți artiști se bucură să își expună trupul la soare și să își etaleze silueta în costum de baie, Andra preferă să păstreze aceste momente private. În ultimele poze postate pe rețelele sociale, artista apare îmbrăcată și extrem de elegantă.

Andra a explicat că își dorește să păstreze aceste momente pentru ea și familia sa, pentru a se bucura de momente de relaxare și de liniște, departe de ochii curioși ai fanilor săi. În loc să își expună trupul, Andra preferă să își arate talentul și să își impresioneze fanii prin vocea sa inconfundabilă.

Andra, întotdeauna în centrul atenției

Andra este unul dintre cei mai iubiți artiști din România, cu o carieră impresionantă și o voce inconfundabilă. Pe lângă talentul său muzical, Andra este și o femeie extrem de frumoasă și elegantă, care stârnește mereu interesul fanilor săi.

În ciuda faptului că nu își expune trupul, Andra reușește mereu să iasă în evidență prin stilul său vestimentar și prin eleganța sa. Artista poartă mereu ținute sofisticate și își accesorizează rochiile cu bijuterii deosebite.

Andra a achiziționat două mașini de lux, o Volvo în valoare de 63.000 de euro și o Mercedes, în valoare de 50.000 de euro. Aceste mașini scumpe sunt doar unul dintre semnele faptului că Andra este o artistă de succes, care reușește mereu să cucerească publicul prin talentul său.

Andra este o artistă care preferă să își păstreze trupul pentru ea și familia sa, evitând să își expună silueta în costum de baie. Artista preferă să iasă în evidență prin talentul său muzical și prin stilul său vestimentar sofisticat și elegant. Chiar dacă nu apare în ipostaze provocatoare, Andra este mereu în centrul atenției, reușind să cucerească publicul prin vocea sa inconfundabilă și prin personalitatea sa puternică.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page