Press "Enter" to skip to content

Andra Măruță nu a știut versurile „Deșteaptă-te, române!” și a citit imnul de pe tabelă! Momente de stupefacție pe Arena Națională, înainte de România-Elveția

Pe data de 21 noiembrie, de la ora 21:45, a avut loc meciul dintre România și Elveția, pe Național Arena. În deschiderea partidei, Andra Măruță a fost invitată de Federația Română de Fotbal să cânte „Deșteaptă-te, române!” în fața a aproape 50 de mii de oameni din tribune. Momentul a stârnit controverse pentru că artista de la PRO TV a citit versurile de pe tabletă. 

Ultimul meci din campania de calificare de la EURO 2024 a fost urmărit de români cu sufletul la gură. Microbiștii, dar și cei care nu sunt neapărat fanii fotbalului, dar își iubesc enorm țara, sperau la victorie. „Tricolorii” nu i-au dezamăgit și au reușit să le dea victoria în confruntarea cu Elveția. În minutul 50, Florinel Coman i-a pasat lui Nicolae Stanciu care a centrat. Olimpiu Moruțan a recentrat cu capul, iar Denis Alibec a marcat chiar din fața porții, cu un gol fabulos, clipă în care mii de aplauze i-au marcat reușita. Astfel, putem spune că partida a fost, cu siguranță, o victorie pentru România, dar începutul i-a dezamăgit pe mulți.

Andra Măruță a citit „Deșteaptă-te, române!” de pe tabletă la meciul România-Elveția

Pe data de 20 noiembrie, Federația Română de Fotbal (FRF) a transmis, cu mare entuziasm, că Andra Măruță va cânta „Deșteaptă-te, române” în fața a aproape 50.000 de oameni, înainte de începerea partidei dintre România și Elveția. Se pare că artista nu a avut timp să se pregătească și să învețe imnul țării sale pentru că a fost nevoită să mai arunce, din cânt în când, câte un ochi pe ecran. Mai mult de atât, după ce momentul s-a terminat, jurata de la Românii au talent și-a făcut o cruce pentru că momentul a ieșit așa cum se aștepta.

„Cântarea imnului României pe un stadion cu peste 50.000 de suporteri este o onoare imensă! Am fost o parte din cea mai puternică voce a serii, iar sentimentul de a striga împreună ‘Hai România’ este absolut extraordinar! 🇷🇴🎤”, a declarat celebra cântăreață, pe rețelele de socializare, despre prestația sa din seara meciului România-Elveția.

Pentru cei care nu au văzut momentul, iată aici imaginile:

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page