Press "Enter" to skip to content

Andreea Bălan și-a renovat casa! Primele imagini din locuința vedetei

Andreea Bălan și-a renovat casa! Vedeta a fost întotdeauna discretă cu viața ei personală și nu a afișat prea mult ceea ce se întâmpla dincolo de ușa casei ei. De aceasta dată însă, Andreea a prezentat fanilor săi noile îmbunătățiri pe care le-a adus locuinței sale. Aceasta locuiește alături de cele două fetițe ale sale, Ella Maya și Clara Maria, pe care le are din fostul mariaj cu George Burcea.

Andreea Bălan a decis să facă unele schimbări în ceea ce privește locuința sa. Aceasta, timp de 6 luni, a avut casa în renovare, iar acum se bucură de rezultatul final. Diva a dezvăluit faptul că nu s-a ocupat singură de îmbunătățirea căminului și că a apelat la ajutorul unui designer interior.

Aceasta se arată mulțumită de renovările pe care le-a făcut și a decis să le arate inclusiv oamenilor care o urmăresc. Andreea a oferit un interviu pentru Xtra Night Show, unde a prezentat atât casa, cât și viața ei personală.

Andreea Bălan și-a renovat casa!

Andreea Bălan a făcut noi îmbunătățiri locuinței sale. Aceasta a apelat la ajutorul unui designer interior pentru ca întregul cămin să arate exact așa cum și-a imaginat. Diva a recunoscut că încă nu a terminat cu renovările și că urmează să se ocupe de camera celor mici.

„A durat 6 luni (n.red. renovarea) și mă bucur că am reușit să sparg zidul din mijloc. Era un duplex, iar acum am unit cele două case. Am reușit să renovez parterul, iar acum lucrăm deja la camera fetelor. Îmi place foarte mult ce a ieșit. N-aș fi reușit singură, am apelat la ideile și la ajutorul unui designer interior’, a povestit Andreea despre casa ei.

Ce lecții a învățat Andreea Bălan

Aceasta a recunoscut că de-a lungul timpului s-a confruntat cu situații extrem de dificile, care au maturizat-o și care au făcut-o extrem de puternică. Diva susține că nu regretă nimic din trecutul ei datorită faptului că fiecare lucru a motivat-o să devină din ce în ce mai bună.

„Am învățat să relativizez și să nu mai pun la suflet lucrurile care sunt neimportante. Sunt foarte mândră și nu regret nimic din tot ceea ce s-a întâmplat, pentru că astăzi sunt un om mai înțelept și mai bun’, a declarat Andreea pentru „Xtra Night Show’.

În ceea ce privește eșecurile prin care a trecut, Andreea recunoaște că acestea sunt cele care au făcut-o să devină cea mai bună versiune a sa. Vedeta consideră că fără experiențe nefericite, oamenii ajung aroganți și plini de sine.

„Cred că nu învățăm să fim mai buni decât din eșecuri. Dacă totul e roz în viața ta, n-ai cum să înveți. Devii arogant și infatuat, plin de tine. În schimb, dacă viața te lovește și îți dă niște lecții, de acolo înveți, reușești să fii mai umil, mai bun și mai înțelept’, a completat aceasta.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page