Press "Enter" to skip to content

Andreea Esca, înlocuită oficial şi definitiv. Cine îi ia locul vedetei de la Pro TV, este o prezentatoare la fel de celebră!

Andreea Esca, vedeta știrilor de la Pro TV, a prezentat până de curând un podcast finanțat de Raiffeisen Bank, „Gata de Business”. Acum însă, o altă jurnalistă îi va lua locul,fiind vorba chiar de una dintre colegele sale!

Andreea Esca, înlocuită oficial. Vedeta a prezentat timp de doi ani podcast-ul finanțat de cei de la Raiffeisen Bank, dar acum se confruntă cu mai multe probleme de sănătate, din cauza cărora a dispărut şi de la ştirile Pro TV. Este vorba despre o infecție virală respiratorie, dar și deviație de sept nazal acută.

„Să vedem când îmi pot recupera vocea… astă seară, sigur nu! Dar îi dă de cap doamna doctor”, a anunțat Andreea Esca pe Instastory.

În ceea ce privește podcast-ul finanțat de Raiffeisen Bank, Andreea Esca urmează să fie înlocuită de Paula Herlo, care are o experiență de mai bine de 20 de ani și dface parte din echipa emisiunii „România, Te Iubesc!” de la Pro TV.

Podcastul „Gata de Business” va fi disponibil pe canalul de YouTube al Raiffeisen Bank, iar din luna noiembrie începe cel de-al treilea sezon, care va fi difuzat câteva luni, până în martie 2024. „Am pornit acest sezon prin a-i întreba pe antreprenori ce îi preocupă, ce ar vrea să afle şi ce le-ar fi util. Această parte a fost foarte importantă, pentru că nevoile şi grijile lor au fost reperul după care ne-am ghidat. Totodată, prin această iniţiativă, ne-am dorit să aducem în faţa publicului subiecte de actualitate în business. Ţin să le mulţumesc tuturor celor care s-au alăturat proiectului Gata de Business, într-un demers care ne dorim să aducă cel puţin un moment de inspiraţie antreprenorială pentru privitori”, a transmis Raluca Nicolescu, Director IMM, Raiffeisen Bank, pentru Pagina de Media.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page