Press "Enter" to skip to content

Andreea Mantea despre relația actuală cu fiul ei: “Suntem certați”. Ce a făcut David

Andreea Mantea este o femeie norocoasă care și-a dorit mult un copil, iar visul i-a fost îndeplinit. Vedeta de televiziune îl are pe David, de care este foarte mândră pentru că o împlinește și îi face viața exact așa cum a visat. Acum băiețelul este mare, merge la școală, are păreri și da, uneori o mai supără pe mama lui.

Andreea Mantea: eu și David suntem certați

Mantea le-a dezvăluit fanilor de pe rețelele de socializare că acum este certată cu fiul ei și a arătat ce face David pentru a-i reintra în grații mamei lui. Pe Instagram, Andreea este urmărită de 2 milioane de oameni care sunt foarte interesați de activitatea ei, atât cea profesională cât și cea personală. Mulți au fost curioși să afle ce a făcut David de a reușit să o supere pe mama ei, dar Andreea a spus că nu poate dezvălui asta. Se pare că băiețelul i-a făcut mamei sale un desen ca să o împace mai repede.

Suntem certați. Nu pot să vă zic ce a făcut…Și totuși, m-am topit, a scris Andreea la InstaStory.

Andreea Mantea are o relație foarte apropiată cu fiul ei, David. El a fost permanent cu ea și în perioada în care vedeta prezenta emisiunea Puterea Dragostei filmată în Turcia.

Pentru el, Andreea s-a întors în România și a renunțat la emisiune. Imediat cum a simțit că David nu mai este fericit și că duce lipsa colegilor și a prietenilor din țară, vedeta a făcut bagajele și s-a întors acasă.

Ce spune Andreea Mantea despre relația dintre David și tatăl ei

David este rodul iubirii din Andreea Mantea și Cristian Mitrea. Cei doi s-au cunoscut la emisiunea Burlăcița și au rămas împreună. Ulterior s-au despărțit, iar Andreea a decis să crească singură copilul. Așa se face că în certificatul de naștere al băiețelului, în dreptul numelui tatălui este o linie.

După mai mulți ani de la despărțire, Andreea și-a făcut curaj și a povestit prin ce a trecut alături de tatăl copilului ei. Vedeta a spus că a fost agresată chiar și când era însărcinată și că a ținut multă vreme ascunse niște lucruri, pentru că a vrut să-și protejeze copilul.

Am vrut sa îl protejez pe David și să nu îi stric imaginea despre părintele lui. Am vrut să nu știe câte bătăi am îndurat, chiar și cu el în pântec, a declarat Andreea Mantea.

Declarațiile vedetei au venit după ce, invitat în podcastul lui Cătălin Măruță, Cristian Mitrea a spus că la un moment dat a pus la îndoială faptul că David este copilul lui.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page