Press "Enter" to skip to content

Andreea Marin, sexy la 48 de ani. Cum s-a afișat la piscină, în America: „Citesc și sufăr”

După o perioadă cu multe proiecte, Andreea Marin se relaxează alături de fiica ei, Violeta, în America. Când nu se lasă cucerită de atracțiile întâlnite peste Ocean, vedeta se lasă dezmierdată de soare și nu renunță la cartea care o intrigă, în timp ce face plajă, la piscină.

La 48 de ani, Andreea Marin pare că a descoperit secretul tinereții veșnice, deși citește un roman în aceeași notă. În fotografiile postate pe rețele de socializare, fosta prezentatoare apare într-o formă fizică de zile mare, în costum de baie, cu un decolteu amețitor.

Andreea Marin uimește cu noua siluetă. Cum arată în costum de baie

Vedeta pozează în costum de baie, la piscină, iar formele pe care le afișează nu pot fi trecute cu vederea. S-au dus vremurile când Andreea Marin era ceva mai rotunjoară, acum are un trup de sirenă și un decolteu amețitor. După câte se pare, dieta la care a apelat și-a făcut treaba.

“Căldură mare, mon cher! Dar nu pot lăsa cartea asta din mână, citesc și sufăr, și e doar vina mea: cine m-a pus să călătoresc împreună cu ea?! Zborul peste ocean și momentele de liniște la soare au fost acaparate de Lifespan, trag umbrela aproape, îmi iau crema de soare drept aliat și o devorez, pagină cu pagină, până la apus promit s-o dau gata – deocamdată m-a dat gata pe mine chiar ea.

Am comandat volumul online înainte să plec din țară, pentru că îl urmăream pe autorul David A. Sinclair în podcastul său captivant, în aparițiile sale online, este profesor de genetică la Harvard Medical School, cercetător strălucit, numit de publicația Time „unul dintre primii 100 cei mai influenți oameni din lume” și unul dintre primii 50 cei mai influenți cercetători din domeniul sănătății la nivel mondial, cu peste 30 de ani de experiență”, spune Andreea Marin pe o rețea de socializare.

“De ce îmbătrânim și cum să nu o mai facem”

Vedeta explică și motivul pentru care această carte i-a trezit interesul. ”Poți afla o grămadă de detalii utile pentru propria viață, despre echilibru, sănătate și longevitate dincolo de ceea ce știam cei mai mulți dintre noi până acum, îți recomand să citești cartea care are și un subtitlu ce te intrigă ca cititor: “De ce îmbătrânim și cum să nu o mai facem”. Ar fi minunat să știm cu toții ce scrie în ea!”, mai spune ea.

Andreea Marin: „E neașteptată pentru noi această călătorie lumină-întuneric”

Andreea Marin are parte de peisaje de poveste în California, de un loc în care nopțile sunt reci, iar zilele căduroase.

„Când în California apune soarele, căldura de peste zi se topește și răcoarea serii le îndeamnă pe gazdele noastre să aprindă focul în șeminee. Nopțile sunt chiar răcoroase, ai nevoie de haine mai groase dacă vrei să te plimbi sub clar de lună, pe malul oceanului. E neașteptată pentru noi această călătorie lumină-întuneric, zi toridă – noapte friguroasă. Un popas de neuitat la @fairmontgranddelmar – un loc de o eleganță aparte, un domeniu de golf și relaxare de peste 400 de acri, unde natura bine îngrijită e un colț de rai”, adaugă Andreea Marin.

Dieta care o ajută pe Andreea Marin

Deși a încercat de-a lungul timpul să aibă un regim sănătos de viață, lucrurile nu au stat așa cum și-a dorit și rezultatele s-au lăsat așteptate, asta până acum. Andreea a adoptat de câteva luni o dietă scandinavă, care asigură organismului toate necesare, iar beneficiile nu sunt deloc de neglijat.

„De pildă, eu de sărbători nu țin diete, îmi ofer plăcerile culinare ce țin de tradiție, mă bucur de ele, dar după ce trec acele zile, echilibrez printr-o dietă sănătoasă, pe care o verific, dacă e nouă, cu medicul nutriționist, nu fac experimente auzite prin vecini, îți poți pune sănătatea în pericol astfel.

În prezent, din ianuarie, am început o dietă scandinavă numită NUPO – prescurtarea de la Nutritional Power, pentru că e o dietă foarte bogată în nutrienți, minerale, vitamine, fibre, proteine, deși este săracă în calorii, dar cu o mare varietate de feluri de mâncare gustoase ce se pregătesc rapid, în 2 până la 4 minute, și astfel e ușor de urmat.

Ea a fost inventată de un om de știință, medic cu reputație în domeniul obezității din Danemarca, acum 41 de ani, a trecut așadar testul timpului și peste 200 de milioane de porții dietetice din acest program au fost consumate în acest timp de către europeni, asiatici, australieni, oameni care fie își doreau să slăbească, fie să se mențină, fie își doreau echilibrarea corpului și prevenția.

Conține mâncăruri solide (de exemplu, coucous, risotto, chili fără carne), supe variate care pot conține și carne, dar și numai vegetale, o mulțime de shake-uri gustoase din plante și fructe aromate, dar și dulciuri fără zahăr, cu un îndulcitor pe bază de porumb.”, a mărturisit Andreea Marin pentru Viva.

„Dieta are zeci de studii științifice la bază și aprobări ale forurilor de profil la nivel european”

Vedeta trebuie să țină cont doar de caloriile pe care le consumă. „În perioada de slăbire, ai o singură limită, cea a numărului de calorii consumate pe zi, iar toate felurile de mâncare au la bază plicuri cu prafuri nutritive care, combinate cu apă sau încălzite când e cazul, se transformă efectiv în hrana despre care v-am spus. 6 plicuri pe zi înseamnă limita de calorii admisă, alegi ce vrei, ele sunt bine cântărite și echilibrate nutrițional, le mănânci la ce ore vrei și ai și recipientele în care le prepari și pe care le poți băga în geantă, să ai hrana și pe drum cu tine, la nevoie.

Dieta are zeci de studii științifice la bază și aprobări ale forurilor de profil la nivel european și național, argumente care au contat pentru mine”, a mai spus vedeta.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page