Press "Enter" to skip to content

Angajări 2023. Te angajează le loc, cu 2300- 3400 de euro net pe lună. Bonus: tichete de masă, prime de sărbători, tichete de vacanţă şi abonament clinică medicală privată.

Un angajat pe poziţia de SAP logistic consultant are un salariu care variază, în medie, între 2.200 şi 3.400 de euro net pe lună, după cum arată datele de la platforma de recrutare online bestjobs.

Angajări 2023. Un SAP logistic consultant câştigă între 2.200 şi 3.400 de euro net pe lună.  „Sarcinile principale ale acestui rol sunt consilierea cu privire la cele mai bune practici şi procese de afaceri, configurarea cerinţelor în soluţii, pregătirea specificaţiilor funcţionale şi sprijinul echipelor de dezvoltare, testarea, instruirea şi suport pentru migrarea datelor. Angajatorii caută pentru poziţia de SAP Logistic Consultant candidaţi cu experienţă SAP Logistics (PP, MM, WM, EWM, APO) şi experienţă dovedită în consultanţă. Totodată, cunoştinţele de limba engleză, germană sau franceză la nivel avansat sunt obligatorii. Pentru rolul de SAP Logistic Consultant, oferta salarială variază între 2.200 – 3.400 euro net lunar“,  este de părere Ana Vişian, marketing manager, bestjobs.

Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: bonusuri de performanţă, tichete de masă, acces la cursuri şi traininguri, asigurare de viaţă şi accidente.

În prezent, 381 de posturi vacante pentru poziţia de inginer de SAP logistic consultant sunt disponibile pe platforma bestjobs dintr-un total de 35.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare sunt în regim de muncă remote, Bucureşti, Sibiu.

Angajări 2023. Un inginer de staţie de epurare câştigă între 1.400 şi 1.700 de euro net pe lună

Ana Vişian, marketing manager, bestjobs: „Candidaţii eligibili pentru această poziţie trebuie să deţină studii superioare în domeniul ingineriei, specializare în epurarea apelor uzate sau domenii conexe, experienţă relevantă în proiectarea şi implementarea sistemelor de epurare a apelor uzate“.

Un angajat pe poziţia de inginer de staţie de epurare are un salariu care variază, în medie, între 1.400 şi 1.700 de euro net pe lună, arată datele de la platforma de recrutare online bestjobs. „Un inginer staţie de epurare este responsabil de proiectarea, implementarea şi monitorizarea sistemelor de epurare a apelor uzate. Rolul presupune lucrul în echipă şi colaborarea continuă cu o echipă de specialişti pentru a asigura funcţionarea optimă a staţiilor de epurare şi pentru a îndeplini toate cerinţele legale şi de mediu. Candidaţii eligibili pentru această poziţie trebuie să deţină studii superioare în domeniul ingineriei, specializare în epurarea apelor uzate sau domenii conexe, experienţă relevantă în proiectarea şi implementarea sistemelor de epurare a apelor uzate, cunoştinţe solide în domeniul reglementărilor şi standardelor de mediu. Oferta salarială variază între 1.400 şi 1.700 de euro net lunar”, Ana Vişian, marketing manager, bestjobs.

Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: tichete de masă, transport asigurat, bonus anual de performanţă, traininguri şi certificări.  În prezent, 741 de posturi vacante pentru poziţia de inginer de staţie de epurare sunt disponibile pe platforma bestjobs dintr-un total de 35.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare sunt în Ialomiţa, Braşov, Cluj.  „Rolul presupune lucrul în echipă şi colaborarea continuă cu o echipă de specialişti pentru a asigura funcţionarea optimă a staţiilor de epurare şi pentru a îndeplini toate cerinţele legale şi de mediu“, spune Ana Vişan

Salariul rămâne criteriul central în selecția jobului, iar într-o piață a muncii tensionată, nu este ușor să atragi talente, mai ales în domeniile cele mai dinamice. Astfel, BestJobs extinde sprijinul acordat atât candidaților, oferindu-le informații salariale relevante, ei putând să facă o analiză completă pentru a-și determina valoarea în piață, dar și angajatorilor prin noul serviciu de tip agenție – HIRE

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page