Press "Enter" to skip to content

Angajator norvegian oferă locuri de muncă bine plătite într-o fabrică de procesare a crabilor

Vești bune vin pentru cei care sunt în căutarea unui loc de muncă, mai ales pentru locuitorii din județul Buzău. Un angajator din Norvegia oferă oportunitatea de a lucra și trăi în această țară la un salariu foarte atractiv, două mese pe zi și chirie acoperită.

Compania norvegiană caută să angajeze 70 de persoane pentru a se ocupa de procesarea și ambalarea crabului proaspăt, care este ulterior vândut pe piețele internaționale. Salariul oferit este de 700 de lei pe zi, adică 18 euro pe oră, iar programul de lucru este de 40 de ore pe săptămână. În plus, angajatorul acoperă cheltuielile de cazare, cu o sumă de 300 de euro pe lună, și oferă două mese pe zi, inclusiv un voucher zilnic de 50 de coroane norvegiene (aproximativ 4,30 euro) pentru a mânca în timpul orelor de lucru.

Pentru a fi eligibili pentru aceste locuri de muncă, angajații trebuie să cunoască limba engleză și să fie pregătiți să lucreze în perioada iunie – noiembrie. Contractul este sezonier, dar poate fi o oportunitate excelentă pentru a câștiga bani într-un timp relativ scurt.

Interesul pentru aceste locuri de muncă a fost mare în rândul locuitorilor din județul Buzău, iar Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Buzău a fost desemnată să gestioneze procesul de recrutare. Persoanele interesate pot aplica prin intermediul platformei EURES sau pot contacta AJOFM pentru mai multe informații.

Deși la prima vedere pare că este nevoie de experiență în creșterea crabilor, directorul AJOFM Buzău, Ionel Tociu, explică că jobul se adresează lucrătorilor care au mai avut contact cu fermele piscicole din România și care cunosc acest domeniu. În plus, locurile de muncă exotice sunt o oportunitate excelentă pentru cei care doresc să își schimbe cariera sau să își încerce norocul într-un domeniu nou.

În timp ce pandemia de COVID-19 a dus la o creștere semnificativă a șomajului în întreaga lume, această oportunitate de muncă în străinătate poate fi o soluție excelentă pentru cei care doresc să își îmbunătățească situația financiară și să descopere o nouă cultură.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page