Press "Enter" to skip to content

Antonia apariție de infarct. Cântăreața s-a postat pe internet fără lenjerie intimă! „Nu se poate așa ceva”

Antonia a scăpat de orice inhibiție și s-a fotografiat într-una dintre cele mai provocatoare ipostaze ale sale de până acum. Artista și-a luat prin surprindere toți fanii după ce a postat o fotografie în care și-a lăsat la vedere posteriorul bine lucrat, renunțând în totalitate la lenjeria intimă.

Fanii cântăreței s-au întrecut în complimente care mai de care mai frumoase. 

Antonia  este considerată una dintre cele mai frumoase femei de la noi din țară. Și asta, pe bună dreptate. Aceasta poate fi clasată cu succes în fruntea unui astfel de clasament. Este mamă a teri copii, însă este într-o formă de zile mari. Ca de obicei, și de această dată, Antonia și-a surprins fanii cu o nouă apariție super sexy.

Antonia, apariție provocatoare

 Antonia a postat o imagine care i-a lăsat mască pe toți. Cu un look cu totul sexy, artista a renunțat la lenjeria intimă. Și a făcut încins imaginația multora cu cea mai nouă imagine a sa din mediul online.  

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de •AntoniA• (@antonia)

Printre cei care i-au lăsat un comentariu la fotografie se află și iubitul ei, Alex Velea, care s-a arătat tare mândru de formele  mamei copiilor săi.

„Gosh damn!”, a scris Alex Velea în secțiunea de comentarii.

Alex Velea nu este singurul care i-a comentat la fatografie. Asta, pentru că și alte persoane cunoscute de la noi din  țară noastră au complimentat-o pe Antonia, cum ar fi Sore, Diana Munteanu sau Corina Bud.  

 

 

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page