Press "Enter" to skip to content

Antonia s-a împăcat cu fostul soț, Vincenzo Castellano! Cum s-a fotografiat cântăreața alături de tatăl fiicei sale

Seara trecută a fost una foarte importantă pentru Antonia, dar și pentru fostul ei soț, Vincenzo Castellano. Fiica celor doi a împlinit vârsta de 12 ani, iar italianul i-a organizat ziua de naștere. La petrecere a fost invitată evident și mama Mayei, dar și Alex Velea, astfel că au îngropat securea războiului. 

  • Antonia a mers la petrecerea organizată de Vincenzo Castellano
  • Ea și fostul soț s-au împăcat

Cu toții știm că Antonia și fostul ei soț, Vincenzo Castellano, au decis în urmă cu mai mulți ani să pună stop căsniciei lor, cu toate că aveau o fetiță împreună, pe Maya. Aceștia s-au separat, iar ulterior cântăreața s-a cuplat cu Alex Velea, bărbatul cu care a făcut și doi copii.

Antonia și tatăl fetiței sale, Vincenzo Castellano, s-au împăcat. Cum s-au fotografiatE

Cu toate că s-a separat de italian, aceștia abia anul trecut au reușit să divorțeze fiind de acord să aibă parte de o custodie comună pentru fiica lor, după ce o lungă perioadă au fost într-un ”război” uriaș și nu s-au înțeles în privința despărțirii. Situația a fost și mai delicată, căci băieții Antoniei cu Alex Velea îl aveau trecut ca tată în certificat chiar pe fostul soț al cântăreței, așa cum prevede legea, însă anul trecut în sfârșit Alex Velea apare în certificatul celor doi băieți, după ce s-au făcut modificările.

Deși ani de zile au fost în scandal, Antonia și Vincenzo Castellano, dar și Alex Velea au îngropat securea războiului, iar seara trecută s-au bucurat din plin de petrecerea zilei de naștere a Mayei, cea care a împlinit 12 ani. Cântăreața și partenerul său au fost alături de fiica lor la eveniment, dar acum sunt în relații foarte bune și cu Vincenzo Castellano.

Antonia chiar a publicat pe pagina sa de socializare și o fotografie pe care a făcut-o alături de Alex Velea, dar și împreună cu Vincenzo Castellano, tatăl fetiței sale.

Bineînțeles, de la petrecerea Mayei nu au lipsit și frățiorii săi mai mici, Dominic și Ackym, băieții Antoniei împreună cu Alex Velea.

Maya a avut parte de un spectaculos foc de artificii

Vincenzo Castellano i-a pregătit o zi de naștere impresionantă fiicei sale, astfel că la miezul nopții Maya s-a bucurat de un spectaculos foc de artificii. Momentul a emoționat-o foarte tare pe adolescentă, astfel încât micuța a simțit nevoita să se refugieze pentru câteva clipe în brațele mamei sale, Antonia.

Invitații s-au bucurat de preparate care mai de care, iar copiii au avut parte de momente pline de surprize pe care părinții Mayei le-au pregătit cu această ocazie.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page