Press "Enter" to skip to content

Anunț ANM! Temperaturile scad brusc în România. Ce zone vor fi afectate de ninsori zilele următoare

Meteorologii anunță că vremea se va schimba în România. Potrivit informațiilor specialiștilor Administrației Naționale de Meteorologie, temperaturile scad brusc iar în unele zone se anunță lapoviță și ninsoare.

  • Specialiștii Administrației de Meteorologie, anunț de ultimă oră
  • Temperaturile scad brusc în România
  • Ce zone vor fi afectate de ninsori zilele următoare

Specialiștii Administrației Naționale de Meteorologie anunță că, de astăzu, 8 noiembrie, vremea se va răci în România. Potrivit meteorologilor, în jumătatea nordică a țării, iar local și în sud, răcirea va fi însoțită de ploi slabe sau moderate, în timp ce în zonele înalte de munte vor fi și precipitații mixte.

Temperaturile scad brusc în România. Ce zone vor fi afectate de ninsori zilele următoare

Anunț de ultimă oră al specialiștilor Administrației Naționale de Meteorologie. Vremea se răcește brusc în România, iar în unele zone din țară se anunță lapoviță și ninsoare. Potrivit meteorologilor, noaptea trecută, o zonă de presiune scăzută în altitudine a traversat România dinspre vest, fapt care va aduce aduce temperaturi scăzute, dar și ploi moderate cantitativ în unele regiuni.

La altitudini mari, precipitațiile se vor transforma, trecător, în lapoviță și ninsoare.

Specialiștii Administrației Naționale de Meteorologie anunță că o masă de aer rece va pătrunde dinspre nord-vest odată cu ploile, iar temperaturile vor scădea destul de puternic față de zilele anterioare. Dacă astăzi încă vom avea temperaturi cuprinse între 18 – 22 de grade în unele zone, mâine, maximele nu vor depăși 12 – 16 grade.

Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni

Cum va fi vremea în săptămâna 13 – 20 noiembrie

În această perioadă vor fi înregistrate temperaturi medii ușor mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile sud-estice. Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval vor fi deficitare în toate regiunile, dar mai ales în zonele montane și în extremitatea de sud-est a țării.

Prognoza meteo pentru săptămâna 20 – 27 noiembrie

În săptămâna 20 – 27 noiembrie, temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, mai ales în pardea de sud-est a teritoriului. În toate regiunile, regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page