Press "Enter" to skip to content

Anunțul de închiriere care a împărțit internetul în două. Cum arată garsoniera care are cabina de duș lângă birou

Anunțul postat pe internet de proprietarul unei garsoniere a atras numeroase critici, revoltă, dar și hohote de râs.

Garsoniera se află în Târgu-Mureș, în apropierea Universităţii de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade”. Este foarte mică și din această cauză totul stă foarte îngrămădit. Ceea ce le-a atras atenția în mod deosebit internauților este felul bizar în care sunt așezate obiectele de mobilier. Tocmai din cauza faptului că nu e suficient spațiu, proprietarii au fost nevoiți să înghesuie diverse obiecte într-o singură încăpere. Oamenii de pe internet au rămas șocați când au văzut că patul este aşezat lângă masa şi chiuveta de bucătărie, care în acelaşi timp reprezintă şi chiuveta de la toaletă. Mai mult decât atât, cabina de duş este de asemenea aşezată lângă biroul viitorului chiriaş.

Anunțul de închiriere care a împărțit internetul în două. Cum arată garsoniera care are cabina de duș lângă birou

„Unde este toaleta?”, „La vecini sau în dulap?” , au fost câteva dintre variantele prin care au încercat oamenii să ghicească răspunsul. „Perfectă pentru un tânăr student. Ieși din duș și te pui să înveți”. „Aici mâncai, aici mă c***i”. „E și la demisol! Un deliciu? Cat? 200 de euro?”, au scris internauții.

Nu e prima situație de acest gen. În 2023, în Vaslui, o garsonieră a fost pusă în vânzare pentru suma de 15.000 de euro, însă ce a șocat internauții a fost mărimea acestei proprietăți. Mai precis, garsoniera avea un spațiu util la care cele mai mari palate din Europa doar visează: doar 10,44 metri pătrați.

„Apartament 1 cameră și baie și hol strada Mihail Kogălniceanu, etajul 2, suprafața mp 12,75 (n.r. suprafața construită; suprafața utilă – 10,44 mp). Racordată apă și curent. Se dă cu tot cu mobilă. Pentru cei interesați sunați la numărul de telefon pentru mai multe detalii. Garsoniera se vinde la prețul 15.000 euro, circa 1.495 euro/mp”, scria în anunțul de vânzare al garsonierei, potrivit sursei citate.

O altă locuință, de această dată din Cluj-Napoca, de 11 metri pătrați a atras atenția oamenilor în 2023. Proprietarul cerea 200 de euro pe lună. Internauții au ironizat spațiul extrem de mic pe care îl are garsoniera și s-au întrecut în comentarii umoristice. Reprezentantul agenției imobiliare Antonio Boja a spus că, la aproximativ 20 de minute după ce a fost postat anunțul cu garsoniera, a venit și primul telefon.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page