Press "Enter" to skip to content

Anunțul făcut de Daniel Pavel după finala „Survivor All Stars”: „Aici închei”

Daniel Pavel a scris ultima filă din jurnalul său de la „Survivor All Stars”, în acest an. În exclusivitate pentru Libertatea, prezentatorul de la PRO TV a dat detalii despre marea finală, dar și despre evenimentul important care urmează să aibă loc în viața lui.

Joi, 30 mai, sezonul special „Survivor All Stars” a ajuns la final, iar aventura în Republica Dominicană s-a încheiat pentru concurenți. Zanni a fost ales câștigător pentru a doua oară și a plecat acasă cu marele premiu de 100.000 de euro.

Daniel Pavel, gazda show-ului de la PRO TV, și-a spus primele impresii despre finala „Survivor All Stars”. Prezentatorul s-a întors special în Republica Dominicană pentru ultimele filmări. „Națiune Survivor,  Ce dor mi-a fost să vă scriu, stând sub soarele puternic dominican, de lângă apă, cu o urmă de oboseală după filmări și cu bucuria că v-am simțit aproape. Da, vă scriu ultima filă a jurnalului meu din acest an, tot din Republica Dominicană, de unde v-am scris-o și pe prima. Ne-am întors cu toții, în urmă cu doar câteva zile, în țara care ne dă voie să credem că nu există imposibil, pe plajele unde oamenii devin superoameni și unde forțele se ridică la rang de artă. A fost o săptămână grea, una în care am intrat cu cinci concurenți, am pierdut câte unul marți și miercuri, iar joi… am ales un campion! A fost săptămâna finalei Survivor All Stars, din 2024. 

„Scriu cumva aceste rânduri cu un nod în gât, cu sentimentul că parcă a trecut iar, cât aș clipi, un sezon atât de dur”

Scriu cumva aceste rânduri cu un nod în gât, cu sentimentul că parcă a trecut iar, cât aș clipi, un sezon atât de dur și de important cum a fost cel suprem, cel care i-a adus la un loc pe cei mai puternici concurenți din toți anii. Rămân cu o fericire – că v-am simțit aproape din prima zi, că ne-ați scris, că ați comentat și când ați fost fericiți, dar și când ceva v-a deranjat, v-ați implicat și ați trăit totul la intensitate maximă.  Am revenit în Dominicana mea, în casa mea de peste mări și alături de voi cei de acasă, am scris o poveste cu un final fericit pentru Zannidache, cel care s-a impus în lupta pentru titlul Survivor All Stars și premiul de 100.000 de euro. În ianuarie, la start s-au aflat 20, li s-au mai alăturat 6 și toți au contribuit la acest final, pentru că o poveste fără eroi nu poate fi niciodată la fel. Iar eu le sunt recunoscător și îi apreciez pe toți în mod egal. Nu contează că ai fost primul eliminat… pentru că înseamnă că ai avut curajul, voința să-ți depășești puterile pentru a doua oară și ai venit!”, a declarat Daniel Pavel

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page