Press "Enter" to skip to content

Anunțul pe care patronul unei terase l-a agățat la intrare. Ce a urmat e ireal

Un patron din Constanța a realizat că are probleme financiare de când, lângă terasa lui, s-a deschis un restaurant. Acesta a gândit repede o soluție inovativă și de impact. Iată anunțul făcut pentru toți clienții săi!

Anunțul pe care patronul unei terase l-a agățat la intrare

Un afacerist din Constanța și-a uimit clienții atunci când a prestabilit prețul la bere, dar nu oricum, într-un mod foarte original!

Anunțul acestuia a adunat zeci de clienți încă de la primele ore după ce l-a făcut.

„Avem bere mai rece ca sufletul lui soacra ta

5 lei”, este anunțul pe care patronul unei terase l-a agățat la intrarea terasei.

Patronul a făcut valuri în mediul online

Patronul a postat pe pagina socială a terasei o poză cu anunțul. Mulți dintre clienții afaceristului au distribuit postarea, internauții luând cu asalt butonul de apreciere, dar și de distribuire. Mesajul agățat de bărbat pentru clienții terasei au făcut deliciul tuturor!

Inițiativa bărbatului a fost extrem de apreciată și viralizată. Prin urmare n-ar mai trebui să aibă probleme cu încasările, pentru toată durata sezonului estival!

Oamenii se înghesuie la terasa acestuia zi de zi. Patronii de terase de la mare au fost extrem de afectați de pandemie, dar iată că acest patron a găsit cheia succesului.

Anul trecut, mulți patroni de terase se plăngeau de încasările făcute:

„Bine că suntem sănătoși, am ieșit sănătoși din acest sezon estival. Am început să strângem, am lăsat undeva la 10% din capacitate, vorbim de șezlongurile de plajă, terasă am închis-o, suntem pe picior de plecare”, spune Paul Marin, un administrator de plajă din Mamaia, la Digi24.

„Am o inima așa relaxată, pe cuvântul meu, mă simt atât de bine. În ultimii 15 ani de zile nu m-am simțit atât de bine că închid sezonul asta, pot să-i spun cel mai prost sezon pe care l-am întâlnit vreodată în viață mea.”, spune Tiberiu Ţuhaşu, administrator de terasă, pentru sursa citată mai sus

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page