Press "Enter" to skip to content

Arsenie Boca – Rugăciune cu mare putere a eliberării de supărări și necazuri

Cel supranumit Sfântul Ardealului, Arsenie Boca, știa o mulțime de rugăciuni despre care se spune că produc adevărate minuni în viețile credincioșilor.

Rugăciunea lui Arsenie Boca

Rugăciunile au o putere foarte mare, iar pentru ca scopul acestora să fie îndeplinit, trebuie să avem inima curată, să nu le rostim mecanic, ci cu toată ființa noastră, să ne lăsăm, practic, în ruga pe care o spunem întru totul în voia lui Dumnezeu.

„Doamne, Tu ești mare, Tu eşti Dumnezeu, Tu eşti Tatăl. Pe Tine te rugăm, prin mijlocirea Sfinţilor Arhangheli Mihail, Gavril şi Rafail să ne eliberezi de tot răul care ne-a robit de neliniste, de tristeţe şi de obsesii. Te rugăm, izbăveşte-ne, Doamne, de ură, de desfrânare şi de invidie!

Te rugăm, izbăveşte-ne, Doamne, de gelozie, de mânie şi de frică! Te rugăm, izbăveşte-ne, Doamne, de gândul sinuciderii ori al avortului! Te rugăm, izbăveşte-ne, Doamne, de orice formă de destrăbălare! Te rugăm, izbăveşte-ne, Doamne, de farmece şi de vrăjitorie!”, este o parte a rugăciunii lui Boca.

Rugăciunea se spune seara, înainte de culcare

„Te rugăm, izbăveşte-ne, Doamne, de destrămarea familiei şi de orice rău ascuns! Te rugăm, izbăveşte-ne, Doamne, de toate relele acestei lumi! Tu, Doamne, care ai spus «Pacea Mea o las Vouă, pacea Mea o dau vouă!», dăruieşte-ne prin mijlocirea Sfintei Fecioare Maria elibararea de orice formă a răului și bucuria veşnică, întru împărăţia Ta! Amin!”, este continuarea rugăciunii pe care e bine să o spui seara, înainte de culcare.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page