Press "Enter" to skip to content

„Așa bărbat, nici în vise”. Oana Roman se mândrește cu Marius Elisei. Cum își laudă vedeta partenerul de viață

Oana Roman a trecut prin bune și rele alături de Marius Elisei și nu a ratat ocazia de a-și lăuda partenerul de viață și a arăta tuturor că se mândrește cu bărbatul alături de care a format o familie. Iată ce o face pe vedetă să-l considere pe tatăl fetiței sale un adevărat bărbat și ce spune despre ”dotarea” lui!

  • Oana Roman, mândră de partenerul ei
  • Ce apreciază vedeta la Marius Elisei

După aproape un an de la împăcare, Oana Roman și Marius Elisei par a fi mai uniți ca oricând, iar fiica lui Petre Roman este mândră de bărbatul pe are îl are alături. După o perioadă în care partenerul ei de viață s-a ocupat de diverse treburi prin gospodărie, vedeta a decis să-l laude pe rețelele de socializare, cu mențiunea că este un „mega bărbat” pentru că face aceste lucruri.

Oana Roman, mândră de Marius Elisei

Fosta prezentatoare TV l-a filmat pe tatăl fiicei sale în timp ce se ocupa personal de curtea lor, astfel încât să fie curată înainte ca ei să plece la cumpărături. Oana a menționat că Marius a muncit în ultimele zile în gospodărie, iar acest lucru nu îl face mai puțin bărbat, așa cum ar crede unii, ci dimpotrivă.

Totodată, vedeta a făcut și o dezvăluire neașteptată cu privire la ”bărbăția” partenerului ei. Fără să se sfiască, a dat de înțeles că Marius este dotat și la acest capitol.

Ieri, Marius a tuns iarba și astăzi spală curtea. După mergem și la cumpărături. Așa bărbat, nici în vise. Pentru unii e o nenorocire, că înseamnă că nu mai are cojones dacă face chestia asta, dar vă zic eu, e super mega bărbat …. – ca mulți alții de fapt – ceea ce doresc și celor care cred că să fii bărbat înseamnă doar să faci mulți bani”, a transmis Oana Roman pe InstaStories.

Aparent, vedeta face referire la afirmații specifice ale altei persoane publice. Cel mai probabil, afirmațiile Oanei vin ca urmare a interviurilor recente date de Ilinca Vandici, care au stârnit multe controverse. Printre altele, aceasta a afirmat că un bărbat nu ar trebui să meargă la cumpărături pentru casă sau să „schimbe scutece”, ci doar să facă bani.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page