Press "Enter" to skip to content

Au apărut ultimele imagini cu DJ Lalla, înainte să-și piardă viața! Cum a fost surprinsă de camerele de supraveghere. Filmarea arată clar zona în care se îndrepta, de fapt

Dj Lalla este tânăra care a fost găsită fără viață pe o plajă din Mamaia, zilele trecute. După ce artista a fost condusă pe ultimul drum, au apărut ultimele imagini cu ea în viață.

Aceasta a fost surprinsă de camerele de filmare îndreptându-se spre zona de cluburi, încă de la primele ore ale dimineții. 

Ultimele imagini cu Dj Lalla în viață

În dimineața zilei de joi, mai exact în jurul orei 8:40, Dj Lalla a fost surprinsă pe camerele de filmare din zona în care era cazată în timp ce ieșea din bloc și se îndrepta spre plajă, trecând și pe lângă zona în care erau amplasate mai multe cluburi.

Tânăra purta o pereche de pantaloni negri și un hanorac alb.

Două ore mai târziu, trupul ei a fost găsit la malul mării, însă contrar imaginilor, aceasta era îmbrăcată sumar, doar cu un slip și un tricou.

Cu o lună înainte să ajungă la mare, Dj Lalla a fost internată pentru că suferea de depresie, spun surse apropiate ei. Probele adunate până acum de anchetatori au adus doar la adâncirea misterului morții tinerei. 

Dj Lalla s-a cazat la un bărbat pe care l-a cunoscut pe internet

Dj Lalla a luat hotărârea să meargă la mare pentru câteva zile și a ajuns în casa unui bărbat pe care îl cunoscuse pe internet, în urmă cu doar câteva zile. Aceasta s-a cazat la el, astfel că bărbatul a fost ultima persoană cu care tânăra a vorbit înainte să moară.

Imediat ce trupul ei a fost găsit pe plajă, bărbatul a fost identificat și chemat la audieri. 

Bărbatul care a găzduit-o pe DJ Lalla: Nu este nimic de comentat, momentan, vă rog frumos!

Reporter: La ce oră a plecat de la dumneavoastră?

Bărbatul care a găzduit-o pe DJ Lalla: Ancheta este în desfăşurare şi vor…

Reporter:  A dormit la dumneavoastră?”,  a fost discuția dintre un reporter și bărbatul care a găzduit-o pe Dj Lalla, potrivit Observator.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page