Press "Enter" to skip to content

Aurel și Lucian, cei doi prieteni, au murit împreună înecați în Costinești. Tinerii se aflau la muncă, la malul mării

Marea face din nou victime, iar șase persoane au murit de la începutul acestei săptămâni pe litoral, acolo unde au mers fie în vacanță, fie la muncă, așa cum era în cazul lui Lucian și al lui Aurel. Cei doi băieți au dispărut însă în larg în cursul zilei de marți, iar ieri unul dintre aceștia a fost găsit fără viață, celălalt fiind în continuare căutat.

  • Cei doi băieți au murit în Costinești
  • Au încercat să se salveze unul pe celălalt, dar fără succes

Aurel și Lucian vor fi prieteni dincolo de moarte, asta deoarece cei doi tineri din Vaslui au fost împreună până la ultima clipă de viață, dar au plecat tot împreună într-o lume mai bună. Aceștia se aflau la mare, la muncă, acolo unde au venit să facă bani pentru a se întreține și pentru a putea să-și rotunjească veniturile, însă din păcate vor ajunge acasă într-un sicriu.

Lucian și Aurel au murit împreună înecați în Costinești. Doar un singur cadavru a fost găsit

Marți seară aceștia au fost dați dispăruți în stațiunea Costinești, asta după ce tinerii au pătruns în apă și nu s-au mai întors. Salvatorii au plecat pe urmele lor, însă din cauza orei târzii aceștia au abandonat ulterior căutările și le-au continuat în următoarea zi.

Din nefericire, nu au găsit nimic până în cursul zilei de ieri, atunci când lângă stabilopozi au zărit trupul neînsuflețit al lui Lucian, unul dintre tinerii dispăruți. Cadavrul a fost adus la mal, iar evident că nu s-a mai putut face nimic, căci băiatul murise înecat de mai multe ori în mare.

Până în aceste momente nu s-a găsit însă trupul fără viață al lui Aurel, celălalt tânăr, însă prietenii și familia știu că aceasta nu ar fi avut cum să supraviețuiască dacă a intrat în apa învolburată alături de prietenul său care a fost găsit mort.

Se pare că Lucian ar fi încercat să-l salveze pe Aurel în momentul în care l-a văzut cum se zbate între valurile puternice, însă marea agitată nu i-a permis acest lucru și l-a tras în larg fără a-i mai acorda vreo șansă la viață.

Zeci de mesaje de regret pe rețelele de socializare

Toată lumea e șocată de tragedia care s-a produs și nimeni nu își explică de ce aceștia tineri au decis să intre în mare, cu toate că steagul roșu era ancorat și nu permitea acest lucru. Pe paginile de socializare ale celor doi băieți sunt zeci de mesaje de regret după ce s-a aflat de tragedia care a avut loc la Costinești.

„Erai cel mai bun copil, cel mai respectat, cel care a vrut sa aibe un viitor frumos,te ai ajutat singur și singur ai fost ,îmi pare rău ca nu am avut destul timp pentru a vorbi mai multe,noi te iubim . Dumnezeu sa te ierte și sa aibe grija de tine ,drim lin la ceruri suflet curat”, „Ai plecat lăsând o durere imensa în sufletul meu! Nu am cuvinte, iar lacrimile sunt de prisos! Dumnezeu a luat cel mai bun suflet de-a dreapta sa , lăsând cea mai grea povara pentru mine ! Drum lin spre ceruri prieten drag și înger!”, sunt câteva dintre mesajele postate după moartea celor doi.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page