Press "Enter" to skip to content

Bancnota care se vinde cu suma de 20.500 de lei pe OLX. Mulți colecționari o au în casă

În România există foarte mulți colecționari, care caută și vând monede, bancnote vechi și lucruri antice pe site-urile de anunțuri din țara noastră, dar nu numai. Aici vorbim și despre o bancnotă care se vinde cu suma de 20.500 de lei pe site-ul anunțuri OLX. Mulți colecționari o au în casă. Verifică dacă o ai și tu în locuința ta, căci s-ar putea să te îmbogățești!

  • Bancnota care se vinde cu o sumă frumoasă pe OLX
  • Tu o ai în casă?

Există mulți români care caută pe internet monede și bancnote vechi, deoarece le colecționează și au mare grijă de ele, indiferent de cât de vechi sunt. Ei bine, aici intră și bancnota care se vinde pe OLX cu nici mai mult, nici mai puțin de 20.500 de lei. Tu o ai în casă?

Bancnota care se vinde cu suma de 20.500 de lei pe OLX

Bancnotele și monedele vechi sunt la mare căutare pe site-urile de anunțuri, cum ar fi OLX. Ei bine, colecționarii caută aceste piese vechi și sunt dispuși să ofere foarte bani mulți pe ele, deoarece le colecționează.

În prezent, bancnota de 5.000 de lei din anul 1998, care are pe ea chipul lui Lucian Blaga se vinde pe site-ul de anunțuri OLX cu suma de 20.500 de lei. Potrivit anunțului, prețul acestei bancnote este negociabil.

„Vând bancnota de 5000 lei din anul 1998 cu chipul lui Lucian Blaga. Stare bună. Seria 005B6781402. Rog seriozitate!”, scrie în anunțul postat pe site-ul OLX.

Cu cât se vinde bancnota de 100 lei, pe care apare chipul lui Nicolae Bălcescu, pe OLX

De asemenea, și bancnota de 100 lei pe care apare Nicolae Bălcescu, pe care puțină lume și-o mai amintește, se vinde cu o sumă fabuloasă pe OLX. Aceasta este din anul 1966, iar vânzătorul o oferă pentru o sumă uriașă, mai ales pentru cei care nu obișnuiesc să colecționeze astfel de obiecte.

Chiar dacă valoarea ei este de 100 lei, bani cu care puteai să cumperi ceva în urmă cu mult timp, acum prețul ei este de 2.500 lei. Așadar, cei care vor să o cumpere trebuie să scoată din buzunar aproape 500 euro.

„Nu accept schimb, livrare personală în Militari sau Piața Unirii”, scrie în anunțul de pe site-ul OLX.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page