Press "Enter" to skip to content

Bancnota de 100.000 lei se vinde cu o sumă uriașă pe OLX. Ce preț are în 2023

Bancnotele și monedele vechi sunt la mare căutare pe site-urile de anunțuri, cum ar fi OLX. Ei bine, colecționarii caută aceste piese vechi și sunt dispuși să ofere bani mulți pe ele. O monedă veche de 100.000 de lei se vinde cu o sumă uriașă pe site-ul de anunțuri OLX, iar dacă și tu o cauți, iată care este prețul ei în anul 2023. Cu cât a pus-o la vânzare un bărbat.

  • Bancnota de 100.000 lei se vinde cu o sumă uriașă pe OLX
  • Care este prețul ei în prezent

O bancnotă veche de 100.000 lei se vinde cu o sumă uriașă pe site-ul de anunțuri OLX. Dacă o ai acasă, ar fi bine să o cauți, pentru că și tu te poți îmbogăți. Iată care este prețul ei în prezent, dar și de ce este atât de scumpă!

Bancnota de 100.000 lei se vinde cu o sumă uriașă pe OLX. Prețul ei în 2023

Monedele și bancnotele vechi se vând cu sume frumoase pe site-urile de anunțuri din România, cum ar fi OLX, iar colecționarii le caută din ce în ce mai des. Ei bine, dacă ai acasă bancnota de 100.000 lei, atunci poți să o scoți la vânzare, pentru a te bucura de o sumă uriașă de bani.

În prezent, această bancnotă costă 14.700 de lei. În anunțul postat pe OLX, persoana respectivă a specificat faptul că prețul acestei piese vechi este negociabil.

„Vând bancnotă veche rară pentru colecționari. Aștept oferte pe OLX. Mulțumesc! Prețul discutabil”, scrie în anunțul postat pe site-ul OLX.

Cu cât se vinde pe OLX bancnota cu eclipsa

Și bancnota de 2000 lei cu eclipsa de soare se vinde cu o sumă fabuloasă pe OLX, astfel că ea costă 400 de euro. Astfel, această bancnotă veche costă echivalentul a 2.000 de lei. În anunțul de pe site-ul OLX, persoana care vinde această bancnotă menționează faptul că prețul nu este unul fix, ci este unul negociabil.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page