Press "Enter" to skip to content

Bancnota din România care se vinde cu 10.000 de lei pe OLX. Se poate să o ai și tu prin casă / FOTO

În România există foarte mulți colecționari, atât când vine vorba de antichități, cât și în momentul în care apare ceva nou pe piață. Cu toții apreciază de la cele mai mici obiecte până la cele mai mari. De această dată, vânzătorii de astfel de obiecte au scos la vânzare o bancnotă care valorează 10.000 pe una dintre cele mai folosite site-uri de anunțuri din țară.

  • Bancnota din România care se vinde cu 10.000 de lei pe OLX
  • Se poate să o ai și tu prin casă

Vânzătorii au vești bune pentru colecționari! Acum, există la vânzare o bancnotă care valorează 10.000 pe una dintre cele mai folosite site-uri de anunțuri din țară.

Bancnota din România care se vinde cu 10.000 de lei pe OLX

Există foarte mulți români care caută cu disperare rarele bacnote care se găsesc din ce în ce mai puțîn pe piața din România. Vânzătorii au scos, acum, la vânzare o bancnotă care se vinde cu 10.000 de lei pe platforma de vânzări OLX.

În acest fel, vă spunem că este vorba despre bancnota de 5000 de lei, cu Lucian Blaga. În urmă cu puțin timp, pe platforma de anunțuri OLX, un vânzător cere pentru o astfel de bancnotă nu mai puțin de 10000 de lei.

Se poate să o ai și tu prin casă

Tot la secțiunea de desciriere a anunțului de pe OLX, vânzătorul mai precizează că bancnota are seria 003C. Acest detaliu poate însemna cu siguranță ceva printre numismați.

Vând bancnotă 5000 lei an 1998 în stare foarte bună, predare personală în sectorul 4.”, este anunțul care i-a pus pe gânduri pe toți românii care vor să se îmbogățească rapid.

Și asta nu este tot! Chiar dacă anunțul a fost postat în urmă cu 3 zile, acesta are deja peste 1120 de vizualizări.

Mai mult decât atât, dacă privim detaliile prezente pe ea, banconota de 5000 de lei a fost emisă între anii 1996 și 2001 și are pe avers chipul lui Lucian Blaga în partea dreaptă și narcisa galbenă în centru.

Pe parte din spate, banconta are frunze de viţă de vie în centrul stânga și o cruce în centru, în timp ce este confecționată din hârtie și are o înălțime de 64.00 milimetri și o lățime de 145.00 de milimetri.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page