Press "Enter" to skip to content

Barbatul care i-a fost alaturi Ionelei Prodan in ultimii ani de viata, rupe tacerea si spune adevarul despre Laurentiu Reghecampf: „Va divulg un mare secret”

Toni Antohi, barbatul care i-a fost alaturi Ionelei Prodan, a vorbit despre ceea ce i-a spus regretata solista, Anamariei Prodan, cu privire la Laurentiu Reghecampf.

Barbatul a povestit pentru FANATIK despre momentele pe care le-a petrecut alaturi de regretata cantareata.

Ionela Prodan era convinsa ca Laurentiu Reghecampf nu este potrivit pentru Anamaria

”Cand vine vorba de Laurentiu Reghecampf, Anamaria a primit sfatul, si va divulg un mare secret, de la Ionela. Ionela i-a spus ei: atentie, el nu e ceea ce pare”.

”Ionela i-a spus asa Anamariei: `El vrea sa se casatoreasca cu tine – sau, ca nu mai stiu exact, erau deja casatoriti – deci i-a zis ca s-a casatorit cu tine pentru ca te chema Anamaria si esti fiica Ionelei Prodan, pentru nume.

Altfel nu s-ar fi intamplat`. Iar comportamentul lui din ultima vreme demonstreaza ca asa a fost, ca Ionela a avut dreptate”, a mai spus Toni Antohi, pentru sursa citata mai sus.

”Le impacam pe Anamaria si pe Ionela”

”De fiecare data cand Anamaria se certa cu Ionela – se certau si sa impacau destul de des, ca mama si fiica – pe mine ma suna Anamaria. Nu ii dadeam sfaturi, eu interveneam sa impac partile, eram negociatorul. Si reuseam, pentru ca Ionela era impulsiva pe moment, dupa aceea ii trecea, isi cerea scuze. Daca ii cereai camasa de pe ea o dadea, asa era de generoasa, nu exista sa refuze”.

Toni Antohi, despre relatia cu Anamaria

”Noi vorbim in fiecare saptamana, mai putin cand Anamaria este plecata, doar atunci vorbim mai rar”, mai spune el.

De ce s-a certat Ionela Prodan cu Ion Dolanescu

”Se certa rau cu Dolanescu la sfarsitul spectacolelor cum sa isi imparta florile. Dolanescu voia sa ia trandafirii, iar Ionela nu il lasa. Ea ii lua pe toti, iar Dolanescu lua restul florilor, nu avea ce sa faca”, a spus Toni Antohi. CONTINUARE

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page