Press "Enter" to skip to content

Bărbatul înșelat de soția trans: „M-a păcălit abil cu șervețele sanitare”

Jan, un bărbat belgian în vârstă de 64 de ani, și-a petrecut aproape 2 decenii alături de soția sa din Indonezia, Monica, până când a aflat că aceasta era, de fapt, un bărbat care în trecut suferise o operație de schimbare de sex. Acum, Jan încearcă să anuleze căsătoria cât mai repede, iar relatarea acestui caz șocant a făcut înconjurul lumii.

  O relație care a început ca o minciună
Jan și Monica s-au căsătorit în 1993, dar problema cu identitatea femeii a cauzat dificultăți în procesul de imigrare. Cu toate acestea, cei doi au reușit să ducă o viață normală timp de 19 ani. Ruptura a venit când Jan a descoperit că soția sa nu era ceea ce părea și că îi ascunsese adevărul timp de atâta vreme. Monica, născută bărbat, suferise o operație de schimbare de sex și îi păcălise pe toți cu abilitatea sa de a folosi șervețele sanitare pentru a-și ascunde adevărul.

 Schimbarea care a dus la dezastru
Jan a mai declarat că relația a început să se schimbe atunci când Monica s-a angajat cu normă întreagă. Femeia a început să se comporte ciudat și să poarte haine țipătoare, ceea ce a atras atenția fiului cel mare al lui Jan. Zvonurile au început să se răspândească după ce Jan a găsit mesaje de dragoste de la alți bărbați pe calculatorul ei. Atunci când l-a întrebat despre asta, Monica a devenit violentă și a refuzat să-i dezvăluie adevărul.

  Drama unei vieți distruse
După ce a aflat adevărul, lumea lui Jan s-a prăbușit. El a chemat poliția și a început să primească tratament psihiatric deoarece nu putea să facă față acestei revelații. Tribunalul belgian va anula căsătoria lor în curând, punând capăt unei vieți distruse de o minciună care a durat 19 ani.

În concluzie, povestea lui Jan și a Monicăi este una cutremurătoare, care a atras atenția lumii întregi. Cazul lor arată cât de multe se pot ascunde în spatele unei minciuni și cum aceasta poate distruge vieți, chiar și după ani întregi de trăire alături de persoana iubită.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page