Press "Enter" to skip to content

Bătută și rasă în cap, Loredana Chivu și-a părăsit iubitul fotbalist. Momente terifiante trăite fosta asistentă a lui Dan Capatos

Loredana Chivu este una dintre cele mai cunoscute din showbizul românesc. Frumoasa blondină a devenit celebră în urma aparițiilor bifate la emisiunea prezentată de Dan Capatos, unde a lucrat ca asistentă tv. Tânăra a trecut prin mai multe drame după ce a devenit faimoasă.

Prin ce chinuri groaznice a trecut fosta asistentă TV

Loredana Chivu arăta cu totul diferit înainte să ajungă să lucreze în televiziune. Fosta asistentă a lui Dan Capatos și-a făcut mai multe operații estetice, iar asta i-a atras pe bărbați ca un magnet.

După ce s-a tunat, blonda s-a implicat în mai multe relații toxice. Unul dintre iubiții pe care fosta asistentă tv i-a avut și care au chinuit-o este Alex Necula. Fostul fotbalis a recurs la un gest extrem pe vremea când era legitimat la Inter Gaz Bucureşti.

A fost bătută de fostul iubit!

Alen Necula a supus-o unor chinuri înfrozitoare pe Loredana Chivu. Sportivul a ras-o în cap și a bătut-o fără milă după ce a aflat că blonda se întâlnește cu un alt bărbat.

Fostul jucător de la Inter Gaz Bucureşti a tuns-o pe Loredana Chivu cu lama pentru că l-a înșelat cu un alt fotbalist.

Conform presei centrale, tânăra s-a luptat cu acesta până când a reușit să îl încuie într-o cameră. După ce a văzut că este în siguranță, fosta asistentă a lui Dan Capatos a alertat poliția cu privire la cele întâmplate. Autoritățile s-au deplasat la fața locului și au întocmit un dosar penal pe numele lui Necula.

Când și-a făcut Loredana Chivu prima operație estetică

Nu știm dacă Loredana Chivu și Alex Necula mai păstrează astăzi legătura. Cert este că ea a pus punct poveștii de dragoste după ce a fost tunsă în cap cu lama.

Înainte să fie asistentă la Capatos, frumoasa blondină a lucrat ca animatoare în diverse cluburi de noapte. Acum, însă, ea a renunțat la vechile obiceiuri și s-a făcut fată de casă. Îi place să gătească și este mândră că multe tinere o copiază.

Cât despre operațiile estetice, Loredana Chivu a călcat pentru prima dată pragul unei clinici de profil când avea doar 17 ani. Pare greu de crezut, dar fosta asistentă a lui Dan Capatos și-a făcut prima intervenție de acest fel înainte să împlinească vârsta majoratului.

Arătam altfel (n.r.- la vârsta de 16 ani), trăsăturile sunt aceleași, dar consider că am evoluat în bine. Aveam nevoie de silicoane, buze, pentru că nu voiam să mă dau cu gloss întruna. Arată mai bine așa. Toate femeile fac schimbări dacă simt. Am trei intervenții la sâni, primele silicoane au fost un eșec total. Am trecut de la minus 1 la cupa C sau D, la capitolul ăsta stau bine. La buze am injecții, ale mele sunt permanente, nu trebuie să le refac periodic.”, spunea Loredana Chivu, în urmă cu ceva timp.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page