Press "Enter" to skip to content

Băutura miraculoasă care curăţă vasele de sânge din creier

Curățarea vaselor creierului este extrem de utilă mai ales pentri persoanele care au tulburările de circulaţie a sângelui în zona cervicală sau a celor care  au suferit diverse traumatisme.

Dacă există o acumulare de plăci de aterom în vasele creierului, inclusive în arterele carotide, alimentarea celulelor cerebrale cu nutrienții transportaţi prin sânge este perturbată, ceea ce poate duce la declin cognitiv, dar şi la riscul unor boli grave precum un accident vascular cerebral (AVC).

Medicii spun că, pe lângă tratamentul medicamentos adecvat, există diverse remedii naturiste eficiente cu rol antiagregant.

Mod simplu de preparare

De exemplu, cura de sirop de ceapă cu miere de albine este recomandată persoanelor care suferă de varice, arterioscleroză, congestie cerebrală (edem cerebral), probleme de circulație, astenii, deoarece stimulează circulația periferică venoasă.

Pentru prepararea curei aveți nevoie de un kilogram de ceapă roșie și 300 de grame de miere de albine bio sau organică, de preferat de munte sau polifloră.

Ceapa se taie mărunt, se dă prin storcătorul de fructe sau prin mașina de tocat, după care se stoarce sucul cu ajutorul unui tifon până obțineți 600 ml de sirop. Acesta se amestecă cu mierea de albine până se omogenizează și se pune într-un recipient din sticlă, închis ermetic, și se ține la frigider, potrivit doxologia.ro.

Se consumă câte 150 ml zilnic, în trei reprize a câte 50 ml, înainte de mesele principale. Cura poate fi urmată timp de o lună de zile, după care se ia pauză o săptămână.

Atenţie! Această cură nu este recomandată persoanelor care suferă de diabet sau probleme ale stomacului, precum ulcer gastric sau duodenal, gastrită, duodenită.

Alte tratamente naturiste benefice pentru sănătatea creierului

O plantă este, de asemenea, folosită cu succes pentru a purifica vasele cerebrale. Turnați 10 grame de rădăcini de brusture într-un termos. Peste ele se toarnă apă clocotită și se lasă la macerat până dimineață. Faceți un amestec nou în fiecare seară.

În fiecare dimineață, înainte de masă, beți 5-6 linguri de lichid pre-strecurat. Cursul de tratament durează 1,5-2 luni. Apoi faceți o pauză de două săptămâni și repetați. Acest tratament poate fi folosit si in scop preventiv de catre persoanele care duc un stil de viata sedentar.

Nutriţioniştii spun că, în scop preventiv, de ajutor este și consumul de suc de rodie. Dieta ar trebui să includă și mai multe fructe de pădure, precum și suc de mere și morcovi.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page