Press "Enter" to skip to content

Bianca Drăgușanu, intervenție estetică neașteptată. Ce și-a făcut de data aceasta.”Frumusțea presupune sacrificii”

Bianca Drăgușanu a făcut recent o vizită la cabinetul medicului estetician pentru a-și face o nouă intervenție. De data aceasta, Bianca a dorit să schimbe ceva la aspectul mâinilor.  Știm deja că fosta soție a lui Victor Slav este o împătimită a intervențiilor estetice de tot felul și a declarat în nenumărate rânduri că nu se va opri din modificările fizice pe care și le face până nu va atinge “perfecțiunea”. Așadar, a venit acum momentul îmbunătățirii aspectului pielii din zona mâinilor.

Intervenția la care a apelat Bianca, mezoterapia, denumită și “cocktail-ul frumuseții” reprezintă un tratament minim-invaziv realizat cu ace speciale prin care se injectează în piele diverse substanțe cu un aport nutritive semnificativ – acid hialuronic, vitamine, enzime, hormoni, minerale și antioxidanți. Procedura are ca efect hidratarea cutanată și oferă un aspect catifelat, proaspăt și luminos al pielii. Mezoterapia se face cel mai adesea la nivelul feței.

Bianca le-a explicat fanilor pe Instagram că ș-a dorit să facă o astfel de intervenție pentru că și mâinile trebuie îngrijite la fel ca orice altă parte a corpului.

Am decis ca astăzi să-mi fac un fel de mezoterapie la mâini. Nu de alta, dar trebuie să ne îngrijim cu totul, nu doar fața, nu doar buzele, nu doar botoxul, nu doar ridurile, nu doar sâni.

Toate procedurile sunt extraordinare. Mie îmi place să fiu frumoasă, frumusețea presupune anumite sacrificii. Atunci, să-i dăm drumul – a spus Bianca Drăgușanu, într-un Instastory, în dreptul unei fotografii în care le arată tuturor cum îi este injectat “cocktail-ul” în mâini.

 

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page