Press "Enter" to skip to content

Bianca Sârbu, în lacrimi în direct. Ce a emoționat-o atât de tare pe prezentatoarea tv

Bianca Sârbu, actriţă și cântăreață la Teatrul de Revistă „Constantin Tănase”, are o viață ce poate bate scenariul oricărui film de la Hollywood.

A rămas la văduvă la doar 34 de ani cu doi copii mici.

Soțul ei a murit la doar 43 de ani, chiar lângă ea, pe scenă, în timp ce se aflau la o nuntă.

În urmă cu opt ani, Marian Sârbu, primul soţ al artistei, a murit pe scenă, în urma unui infarct, chiar în braţele ei. Erau colegi la Teatrul ‘Constantin Tănase’, dar aveau şi o trupă cu care cântau la diverse evenimente. Tragedia a avut loc la o petrecere: Am plecat să cântăm la o nuntă şi ne-am întors la o înmormântare, la înmormântarea soţului meu’, povestea Bianca, rămasă văduvă la numai 34 de ani. A suferit foarte mult, dar plângea pe ascuns, pentru a nu-şi întrista cei doi copii.

Bianca a povestit în emisiunea lui Măruță că soțul ei a suferit o ruptură de aortă și nici prin gând nu-i trecea că va fi ultima dată când își va vedea soțul. Ea a povestit care au fost ultimele cuvinte pe care și le-au spus.

„Îmi aduc aminte că era dansul mirilor și i-am zis că ce frumoși sunt mirii, ce mult se iubesc, iar el mi-a zis: Lasă, că la fel de mult ne iubim și noi. Mă bucur că am apucat să ne spunem asta”, a mai spus Bianca
Acrița era a șasea soție a lui Marian și ea a dezvăluit că în ultimele zile, el se văita că se simțea cam rău, dar nu credea că viața lui se va termina la 43 de ani. „Viața e așa. Se poate termina totul într-o secundă…”.

Frumoasa actriță a mărturisit că a fost dărâmată și se gândea că nu are cum la 35 de ani să rămână singură, însă soarta a fost bună cu ea în cele din urmă și i-a adus în viață un alt bărbat iubitor. Bianca Sârbu trăieşte o poveste superbă de iubire. Ea și-a întâlnit sufletul pereche, pe Bogdan, chiar la Antena Stars, unde a lucrat ca prezentatoare TV. Bianca şi Bogdan s-au căsătorit, în 2018, după doar o lună de relație.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page